Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Apetyt na miłość. Porażka

Polecane posty

Gość gość

Ogląda ktoś? Dziś obejrzałam z doskoku kolejny (dla mnie odcinek). Bezczelny, zadufany w sobie gówniarz! W poprzednim odcinku- pusta lalka, która ma się za ideał, a zachowywała się, jak idiotka w rui.

Gość gość
Oglądałam...Masakra!!!! Takiego dupka wpuścić do domu....Co za cham! Ale Alex rewelacyjna:-))))))))))))))Pokazała prostaczkowi "gua CA mole - co to to mole?" gdzie jego miejsce:-)

Gość gość
można to gdzieś zobaczyć online?

Gość gość
Pewnie wrzucą na Playera, ale polecam.......Warto zobaczyć coś tak niesamowitego...:-)))))))))

Gość gość
Właśnie leci na TVN Style.

Gość gość
A ja oglądałam odc. 2 z zadufaną w sobie Karolinką, och jaka jestem cudowna i kulturalna, piąteczka... Niech się najpierw burak nauczy jak sie mówi savoir vivre... Lektor kpił, ja się poplakałam... Lasce się ładnie w głowie narobiło jaka jest super... Masakra!

Gość gość
wydaje ni się, ze wystepuja tam aktorzy i program jest reżyserowany

Gość gość
Właśnie oglądam Karolinę z Dawidem i umarłam ze śmiechu.... Śkąd wzieliście tego buraka???? Teksty lektora - boskie! Znam mnóstwo ludzi mieszkających na wsi, są zwyczajni, umieją się zachować ale ten Dawidek..... Ten drugi też nie lepszy. Dziewczyna ma sporego pecha.....

Gość gość
Też to oglądałam... ;D dziś widziałam wczorajszy odcinek z Dorotą jakąś tam z fitnessu.. ;) Dziewczyna porządnie kopnięta! Jedno jej w głowie siedziało.

Gość gość
A Marlenka , blond dzidzia ze spuchniętymi warami, która gada jakby nawet podstawówki nie skończyła, widzieliście? przecież to jakaś porażka! Kobieta ,która oprócz względnej urody absolutnie nic sobą nie reprezentuje. ,,Myślę ,że spotkam męzczyz.." ,,Jestem osobOm dość pewnOM siebie, przebojowOM" Po prostu masakra! Czy mężczyzną naprawdę podobają się takie tępe dzidy?

Gość gośćoko
Uważam ze program jest ustawiony a osoby biorące w tym udział to statysci Przykład : fotograf szukający kobiety ststystowal w jednym z odcinków Na Wspolnej Oszustwo....

Gość gość
No dokładnie rezyserowany ! W sezonie 3 odcinek 7.. Jarek grał w pitbullu nowe porządki.. oraz jeszcze kilku innych filmach..

Gość gość
Alex super dziewczyna a ten chlopak...radek beznadzieeeeeeejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
Ten gosc co byl u Alex to jakis frajer i mami synal... dobrze zrobila kobieta wyjazd i juz jeszcze ten tekst z marynarka co za prostak mama kupila a panoszy sie jak lord na dorobek a nie ! Francuski piesek pod spodnica mamausi

Gość gość
Obejrzałem chyba z 5 odcinków i rozpoznałem w nich 3 aktorów. Jarosław Szczepaniak, Krzysztof Chromiński, Rafał Sadowski. Swoją drogą bardzo fajny odcinek z drugim z nich i Marleną, aktualnie są parą.