Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam juz sily szukac mezczyzny i nie mam sily wierzyc ze moje zycie sie zmien

Polecane posty

Gość gość

i. Lat 32. Tak wyszlo. Nie mam widocznie tego, czego poszukuja wspolczesni mezczyzni i nigdy nie mialam.Smutno...

Gość gość
Faceta się nie szuka. Zajmij się sobą, idź na fitness, jakieś hobby i nie myśl o tym. A znajdzie się sam.

Gość gość
czasy sie zmienily. faceci ida teraz na latwizne i wygode. zenia sie tylko jesli widza, ze na tym skorzystaja. w zasadzie z wiekszosci facetw nie ma zadnego pozytku. wiecej sprawiaja problemow niz daja szczescia. nie masz wiec co beczec. ciesz sie, ze nie masz klody w domu. nie dramatyzuj, badz szcezsliwa, korzystaj z zycia, poznawaj ludzi, baw sie poki jestes mloda:)

Gość gość
wspolczesni faceci szukaja latwego seksu

Gość smokopies
Widocznie jesteś brzydka , smutne ale prawdziwe. Atrakcyjne kobiety nie narzekają na samotność nawet jeśli są w wieku 40+.

Gość gość
A jak myślicie, która ma większe szanse na faceta: ładna i wymagająca czy brzydka i "łatwa" z charakteru (ale nie w sensie seksualnym tylko ogólnie wymagań).

Gość gość
wcale nie musi być brzydka. Wystarczy że jest spokojna, introwertyczna. Faceci dzisiaj lubią rozrywkowe kobiety które będą ich podrywać. Jak jeszcze w miejscach, gdzie można się dobrze poznać jak np szkoła, studia nikogo nie poznała to potem już jest coraz trudniej.

Gość gość
eh, zauważyłam (na forach) że kobiety samotne po 30stce mają przyklejoną jakąś łatę, że z nimi to już tylko na złom, że nieatrakcyjne, że pewnie też maja zły charakter, nikt nie chce widzieć tego, że wśród nich są wspaniałe kobiety :( to jest naprawde przykre, jak szybko społeczeństwo robi z kobiety produkt przeterminowany, jesli masz 25 lat to już za 5 lat czeka cie ta sama opinia ;/ to jest chore....

Gość gość
atrakcyjnosc to nie tylko wyglad zewnetrzy, lecz wiele czynnikow

Gość gość
istnieją nawet dziewice w tym wieku a ja ciągle czytam, że 30latki takie wyzwolone i doświadczone hehe stereotypy to góówno

Gość gość
z szukaniem kogokolwiek jest taka sprawa, że najpierw trzeba siebie polubić, zadbać o siebie a ktoś się znajdzie

Gość gość
Bo dzis malo kto (zwlaszcza mlodzi ludzie) patrzy na czlowieka jak na czlowieka, czyli na kogos, kto ma swoj rozum, historie, upodobania,z ktorym cos mozna przezyc, tylko jak na produkt - ile ma fakultetow, czy wyglad przynajmniej 8/10, czy ma mieszkanie, samochod itd itd.

Gość gość
gość dziś z szukaniem kogokolwiek jest taka sprawa, że najpierw trzeba siebie polubić, zadbać o siebie a ktoś się znajdzie xx Tak pisza w roznych ksiazkach do samorozwoju, ale tak realnie patrzac, nawet jesli lubisz siebie, to nikt nie zajrzy ci do glowy w autobusie, na ulicy i nie dojdzie do tego ze chce ciebie poderwac.

Gość gość
I to jest ślepa uliczka, bo jeśli patrzy się na te punkty, to nawet jak sie kogoś takiego znajdzie to czy to będzie oznaczać miłość? No raczej nie. Potem w takich wykalkulowanych związkach rodzą się smutne dzieci nie znające ciepła rodzinnego i wzorca miłości kobiety i mężczyzny. Najtrudniej znależć bratnia duszę a kogoś kto spełnia jakieśtam warunki materialno fizyczne o wiele łatwiej.

Nie łudzcie się . Lepiej usłyszeć najgorszą prawdę niż najsłodsze kłamstwo. Nie ma wolnych i atrakcyjnych kobiet , po prostu nie ma!!!!! Żyję na tym świecie ponad 30 lat i jeszcze takiej nie spotkałem. Te co są same są albo przeciętne albo zwyczajnie brzydkie bądz zaniedbane. Wiek tu nie ma nic do tego . Można być atrakcyjną , seksowną 40- tką , i można być 25- letnim straszydłem. Za tą pierwsza obejrzy się każdy facet na ulicy, ta druga będzie dla nich niewidzialna.

Gość gość
Wieje depresją na kilometr. 32 to wcale nie tak dużo. Jeśli nie idzie z szukaniem mężczyzny to poszukaj czegoś co lubisz robić, jakiś sport, zajęcia...coś czemu się poświęcisz dodatkowo i w czym będziesz dobra. Z resztą co ja gadam. Na pewno masz jakieś zainteresowania! Nie pogłębiaj się w takim rozumowaniu. Masz siłę, a jeśli nie możesz jej znaleźć to idź do lekarza, pomęcz kogoś, zainteresuj się sobą. Jeśli siebie będziesz lubić i nie będziesz marudzić nad swoim nieszczęsnym losem (bo samotnych osób jest bardzo dużo) to zobaczysz, że właśnie poczucie własnej atrakcyjności jest kluczem.

Gość gość
gość dziś gość dziś z szukaniem kogokolwiek jest taka sprawa, że najpierw trzeba siebie polubić, zadbać o siebie a ktoś się znajdzie xx Tak pisza w roznych ksiazkach do samorozwoju, ale tak realnie patrzac, nawet jesli lubisz siebie, to nikt nie zajrzy ci do glowy w autobusie, na ulicy i nie dojdzie do tego ze chce ciebie poderwac. Jak siebie lubisz i zwiększysz pewność siebie to możesz przejść dalej-czego tak naprawdę potrzebujesz? czego oczekujesz od innych. Jakos do celu trzeba dochodzić. Na pewno nie miałcząc na forum.

Gość gość
Hm a ja uwazam, ze czesto te brzydkie sa zajete. I jak to wytlumaczyc.

Gość gość
facetowi nie potrzebna jest kobieta do dłuższego związku kiedys jak kobiety siedziały w domu gotowały i sprzątały, opiekowały się dziećmi to była taka potrzeba teraz kobiety chcą robić karieryi być jak faceci to dlatego wśród muzułmanów rodzi się pełno dzieci a na zachodzie prawie nic.

Gość gość
Znam ładne i wole i znam brzydkie otyłe żony :P

Gość gość
Nie no do seksu potrzebuja.

Gość gość
gość dziś wspolczesni faceci szukaja latwego seksu x Jeśli ktoś wymaga czegoś innego nie znajduje tego i zostaje sam całe życie

Gość gość
do łatwego sexu nie potrzeba związku.

Gość gość
oczywiście, ze mozna być wolną i atrakcyjną, fakt, ze ktoś na nas leci nie oznacza, że musimy sie z nim wiązać, o ile pamiętam mamy wolność wyboru i to nie jest tak jak jakiś Czesiek na nas leci to ma nas prawo zaklepać i poślubić

Gość gość
ja jestem facetem i szukam kobiety do związku nie tylko seksu,

Gość gość
autorko a młodszy cię interesuje?

Gość gość
gość dziś Jeśli ktoś wymaga czegoś innego nie znajduje tego i zostaje sam całe życie xxx Tak mówią Ci, którzy nawet dobrze nie próbowali, bo za bardzo się boją, że nie da to skutku.

Gość gość
dla mnie seks musi się wiązać z uczuciem, nigdy nie myślałem jak typowy facet

Gość gość
do związku ja szukam ale ładnej, a te poniżej 6/10 mogę jedynie przelecieć jak mam ochote, kto by się chciał związać na stałe z brzydką?