Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Dwa miesiące temu dowiedziałam się że mój mąż od pięciu lat pisał z dziewczyną niby to koleżanka ale prosił ja o spotkania i dwa lata temu całowałi się ze sobą kiedy się spotkali ze sobą.mąż jest alkoholikiem obecnie na odwyku. Nie umiem sobie poradzić z tym wszystkim. Jak są tu osoby zdradzone jak sobie radzicie?

Gość gość
Nie marnuj sobie życia weź rozwód

Gość ania 24
Witam, powiem wprost, zdradzilam meza rok temu:( meczylam sie z tym tyle czasu popelnilam blad za ktory teraz place bo sie dowiedzial i wypdowadzil, mieszkanie wynajal i mowi ze chxe rozwodu za miesiac jak ochlonie temat, mowi ze nie ma powrotu ze zylam z tym tyle czasu ze gdybym powiedziala od razu to moze by wybaczyl ale nie teraz, ze nie chce na mnie patrzec ze nie umie pomyslec ze moglby mnie dotykac, co mam zrobic aby worcil bo sa momenty ze widze ze chcialby wrocic ale nie umie za to co zrobilam, pisze , dzwonie, a on nie chce sie widziec, mowi ze chce odpoczac a ja sie boje ze chce zapomniec o mnie, zrobilam cos strasznego, chce go odzyskac

Gość gość
Ja mam 28 lat a maz 29 ukrywalam rok i sie przyznalam

Gość ania 24
Placze caly czas, zaluje strasznie, mowi ze rozwod za miesiac

Gość gość
To jesteście młodym małżeństwem, a Ty juz zdradziłaś? To mu się nie dziwię, że chce rozwodu, uszanuj to, popełniłaś błąd i musisz ponieśc tego konsekwencje, w postaci rozwodu.

Gość gość
Co mam zrobic aby wrocil?

Gość gość
Powiedzial ze jakbym mial pewnosc ze woecej bym tego nie zrobila to wrocilby ale mi nie ufa

Gość gość
Za bledy sie placi ale ja nie jestem taka, wiem co zrobilam to bylo rok temu, dowiedzjal sie ode mnie , gryzlam sie z tym, on placze i ja tez, mieszkamy osobno ale mamy syna

Gość gość
Mogla o tym wtedy myslec wiem, zaluje bo on mnie mocno kocha i sam mowil ze serce mu mowi co innego a rozum co innego ale po swoetach zaczyna zyc inaczej i ze musi sie wziasc w garsc, nie chce go wiecej ranic bo nie jestem taka, mam wyzuty sumienia, zniszczylam wszystko co zbudowane

Gość gość
Zaluje strasznie, zaproponowalam mu wylot do londynu zaczax nowe zycie, zastanawial sie ale pomyslal ze nie ze ni wiezy ze tego mu nie zrobie , rozmawialialismy duzo osttaatnimi dniami, pisalismy, ale stwierdzil ze cierpi ze nie umie ze to gorsze dla niego ze chce odpoczac i zapomniec o mnie i ogranicza kontakt, dzis dzwonilam nie chcial ale odebral, wyznaje mu uczucia szczere, staram sie ale prosi abym tego nie robila bo jest mu ciezej,

Gość gość
Ale ja chce walczyc, a on zapomniec o mnie, mowi ze pomimontego to czeka ze zadzwonie ze napisze ale chce zapomniec, ze musi ulozyc sobiensam zycie, mowilam ze chce leciec do londynu na jakis czas i jesli tak sie stanie to my sie rozejdziemy a on ze jedzie do niemiec ze musi zapomniec, ale jak powiedzialam ze jade do londynu to on zamilkl i powiedzial ze jeslinchce to mam leciec ale wiem ze on nie chxe, wiem ze wciaz mu zalezy

Gość gość
Zapytalam go jakby bylo odwrotnie co on by zrobil, powiedzial ze jesli by tak bylo to by przykol sie kajdankami do mojej nogi i by nie odszedl ze by jak pies lezal a jakbym wywalila go za drzwi to by lezal pod drzwami ale mowil ze ja mam mu dac spokoj ze on tego nie oczekuje a ja ze dsj mi czas i szanse a on ze szansy nie ma a czas jest aby sie ogarnac, powiedzial ze moze za pare lat sie zejdziemy jak mu minie zal i bedzie umial mnie dotknac

Gość gość
Co mam robic aby go odzyskac? Dac mu czas? Aby pomyslal? Czy odzywac sie aby wiedzial ze mi zalezy i czekam

Gość gość
Mam dac mu czas aby pomyslal czy odzywac sie aby wiedzial ze sie staram? Pomoz mi, wiem ze moglam myslec o tym ale prosze na prawde mi na nim zalezy to nie jest udawane a nie jestem tego typu dziewczyna, zaluje strasznie

Gość gość
ale nudy

Gość gość
Słuchaj, byłam zdradzona i wiem jaki to ból. Ty miałaś ROMANS, to nie był jednorazowy wyskok, tylko spotykałas się z tym facetem przez jakiś czas. Daj mężowi SPOKÓJ! takim natarczywym dzwonieniem i pieprzeniem jak TY cierpisz, jeszcze bardziej go do siebie zniechęcasz.

Gość gość
sama doprowadziłas do tego my faceci potrafimy kochac mimo wszstko szkoda a twoj facet ma racje odszedl i tyle teraz załuj co starciłas nie mam litosci dla takich kobiet jestes ochydna

Gość gość
post skierowany do ani24