Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaP

Szkła progresywne Varilux

Polecane posty

Gość olkaP

Ktoś używa soczewek okluarowych progresywnych? Szukam informacji w zwiazku z reklama w TV i promocja na salonoptyczny.pl

Gość gość
Ja się zdecydowałam na szkła progresywne niedawno i podoba mi się to jak widzę. Na pewno duża tutaj zasługa optyka że szkła są naprawdę dopasowane pode mnie, oczy się nie męczą, łatwo mi się zmienia dal i bliżę. Okulary zamawiałam w Oko Design, mają dobre ludzkie podejście, wszystko mi wytłumaczyli co do używania okularów, samej soczewki itd.

Gość gOtiH
Szkła progresywne dobierali mi w Centre de la Vision namówili mnie na soczewki dwuogniskowe. Widzę dobrze z każdej odległości - nareszcie. Jedno jest w pewne, w przypadku tego typu szkieł najlepiej zdać się na radę specjalisty.

Gość Wini77
Szkła progresywne dobierali mi w Centre de la Vision namówili mnie na soczewki dwuogniskowe. Widzę dobrze z każdej odległości - nareszcie. Jedno jest w pewne, w przypadku tego typu szkieł najlepiej zdać się na radę specjalisty.

Gość gość
Masz racje, to jest naprawde dobry salon optyczny. Juz nieraz słyszałam pozytywne opinie. Moja kolezanka teraz wymieniała szkła progresywne za 1579 zł – szkła z najszerszym kanałem progresji . To jest jednak dużo mniej niz inne szkła co nie znaczy ze te sa tańsze to gorsze.