Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z kobieta dominujaca

Polecane posty

Gość gość

Witam Panie, witam Panów :) Jeśli ktoś ma do czynienia z taką kobieta,, która dominuje w łóżku, lubi władać swoją zdobyczą, rozkazywac a za niesubordynacje karać bądź za posłuszeństwo-nagradzać... proszę opiszcie jak to u was wygląda lub jak Panowie chcielibyście by to wyglądało. Jak można ukarać, jak nagrodzić? Chciałabym się wcielić w taką osobę, Lubie być "gora" tylko nie wiem jak mogłabym karać lub nagradzać.

Gość gość
zaknebluj mu pysk jakąś przechodzoną skarpetą, nałóż na głowę nieprzepuszczające rajstopy z kiosku za 2 zł i wal pejczem po pośladkach, a obcasik wbijaj w jądra :)

Gość gość
Nie no tak serio pytam :) ktoś coś? Nie mam pojęcia jak się za to zabrać a bardzo mam ochotę udowodnić, że tak na prawdę tak uległa nie jestem.

Gość gość
a co jara cie damska dominacja? mnie jara dominacja psychiczna nad facetem, nie łóżkowa :D

Gość gość
Opowiesz mi o tym?

Gość gość
Moja sprawa :)

Gość gość
baby to sie umieją dogadać.

Gość nieposłuszny z Trójmiasta
Marzę o służbie Dominującej Kobiecie i docelowo szukam związku femdom. Marzę o byciu karanym laniem za nieposłuszeństwo, o lizaniu kobiecych stóp i oddawaniu się kobiecie ze straponem czy bycia przez Nią zmuszany do lizania miejsc intymnych czy nawet zabaw typu pissing. Jestem starym kawalerem, bo nie mogę znaleźć Kobiety, która byłaby zainteresowana takim związkiem czy układem ze mną, pomimo że jestem samotnym i wykształconym kawalerem z dobrą pracą z Trójmiasta, bez partnerki, żony lub dzieci, chociaż mam już 43 lata. Jeśli znajdzie się Kobieta, którą pociąga układ czy związek femdom i nie mieszka zbyt daleko od Trójmiasta lub nie odrzuca ewentualnej przeprowadzki to bardzo chętnie taką Panią poznam. Mój adres email to: niewolnik30dlaPani@op .pl