Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie są tacy zawistni?

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafia kogoś polubić, chca wykorzystac i zniszczyc nawet jesli ktos jest fajny, tylko dlatego, ze ma więcej kasy od nich. Tak, mówię o sobie. A raczej dzięki rodzicom żyłam kiedyś na poziomie. Miałam mnóstwo fałszywych "przyjaciol", zostałam okradziona wiele razy, raz wynajmowalam mieszkanie i dziewczyna tez zabrała mi kaucję z blahego powodu , a ryj to sie jej gotował ze złości jak na mnie patrzyła.

Gość gość
a najlepsze jest, że pomocna dłoń potrafią do człowieka wyciągnąć osoby z których str. bys sie tego nie spodziewała. paradoks :D

Gość gość
Chyba tylko Polacy.

Gość przerost tresci nad forma
dramatyzujesz dalas sobei zabrac kaucje jestes sama sobie winna trzeba bylo walczyc o swoje skoro powod nie byl adekwatny ale lepiej wylewac swoje zale na kafeterii. pewnie masz denerwujacy charakter i dlatego cie nikt nie lubi ale ty wolisz sobie wymyslac inne powody.

Gość gość
Kaucja to najmniejszy problem ale chodzi o ogólne podejście. To był przykład.. Może i teraz jestem trochę denerwujaca i wietrze podstęp, kiedyś byłam oazą spokoju

Gość gość
Na każdym kroku próbują mnie w cos wrobic, oczernic.śmiesznie to wygląda, Polacy sa tacy zawistni że zabiliby za 5zl

Gość gość
Nie wiem, coś z tobą musi być nie tak skoro aż tak to odczuwasz.

Gość gość
To zazdrość, sami są nieudacznikami i nie lubią tych którym się powiodło. Ale wbrew pozorom częściej pomocną rękę wyciągają osoby biedne niż bogate.

Gość gość
Ludzie są dobrzy, mają piękne otwarte serca i dusze. Nie wmawiaj innym i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej. Kocham was wszystkich;)