Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mezczyzne podnieca kobieta?

Polecane posty

Gość gość

jakie to jest dla niego uczucie gdy on jej mowi ze ona go podnieca? ze on sobie ja wyobraza w takich seksualnych sytuacjach czy ze ma po prostu ochote na nia?

Gość gość
kogo by to interesowalo - to jest srodek do zar.oochania przeciez :D

Gość gość
won zboku

Gość jołki_połki
opowiem z odrobiną wyobraźni , ponieważ nasza wyobraźnia jest czynnikiem i motorem działania , więc , dawno , dawno temu, gdy rybak na swojej łajbie wracał z połowu to po dopłynięciu do brzegu zobaczył kobietę , która była zasłonięta tylko siatką rybacką , wszystko widać na wierzchu a jednak kobieta jest ubrana i zasłonięta a dzisiaj , wymyślono dla kobiet tak wiele ubrań prześwitujących , sukienki , pończochy , nawet buty na szpilkach są prześwitujące i wiele kobiet kusi tym swoim wyglądem prześwitującym , że jest trochę ubrana i trochę rozebrana i takie zjawisko należy uznać za normalne i podejście kobiety , wiele kobiet tego fenomenu kuszenia faceta nie rozumie i nigdy nie zrozumie , że należy kusić swoim wyglądem , wiele kobiet uważa, że piękna kobieta to będzie się podobać nawet na polu w worku po cemencie z napisem STRACH NA WRÓBLE a piorun strzelił w snopek na głowie !

Gość gość
ale o co się rozchodzi?

Gość gość
a kiedy ty sie odp*********z ode mnie, bo to jest niebywałe, ty jestes jednak psychopata, co??

Gość gość
Moja kobieta się podnieca jak się masuje