Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porod 2 lata 7 msc po cc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy mam szansę by po takim czasie znowu mieć cesarke? Jak to teraz robią w szpitalach?

Gość gość
Po cc trzeba odczekac dwa lata z kolejna ciaza jesli o to pytasz,bo w sumke dziwnie pytanie zadalas ze nie wiadomo o co cho za bardzo

Gość gość
2.7 msc po pierwszym porodzie bądź już w chwili zakończenia ciazy

Gość gość
Nirkoniecznie. Zalezy od szpitala. Pogadaj z ginekologiem.

Gość gość
No właśnie dlatego zastanawiam się którego teraz wybrać lekarza ;/

Gość gość
Ja byłam rok po cc jak zaszlam w ciążę miałam cesarke bez problemu lekarz mówił że kobieta decyduje jak miała cięcie czy chce znowu kolejne cc bo takie jest prawo. Duży szpital akademicki i rzeczywiście nikt nie zachęcał do porodu naturalnego miałam cc bez problemu. Natomiast w małych szpitalach różnie to bywa. Moja koleżankę zachęcali mocno do naturalnego porodu - rodziła w małym szpitalu w małym mieście ;)

Gość gość
Autorko kwestia twojego ginekologa to jedno a kwestia kwalifikacji do zabiegu w szpitalu to drugie. Mam podobną sytuację, ginekolog prowadzący dał bez problemu skierowanie a na kwalifikacji w szpitalu gin-poł. lekarz kwalifikujacy do zabiegu robił problemy. Na szczęście mieszkam w warszawie i mam nie jeden szpital do wyboru. W innym zrobli bez problemu.

Gość gość
Ale jeśli ciaze prowadzi lekarz,który jest O rdynatorem na polozniczym w szpitalu w którym będę rodzić to chyba on może dac mi odrazu skierowanie??

Gość gość
Ten który nie jest ordynatorem też ci moze dać skierowanie, tyle, że nie wszędzie muszą je respektować. Jeżeli skierowanie daje ci ordynator to chyba będziesz rodzić u niego na oddziale wiec raczej nikt ci problemu nie będzie robił.