Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci w Polsce ubierają się tragicznie. To jakiś dramat na ulicach.

Polecane posty

Gość gość

Jeansy i podkoszulek ewentualnie koszula. To wszystko na co ich stać. Poza tym: - Noszą jeden typ butów, jak sie pojawi moda to wszyscy mają ten sam typ buta np teraz są takie adidasy - Fryzury mają identyczne, każdy do góry i na boczek Ogólnie polscy faceci są żałośni, byłam we Włoszech, w Hiszpanii tam jest na kim oko zawiesić, każdy ma swój styl a tutaj kupi sobie taki burak koszulke polo i mysli że jest gwiazda z Hollywood

Gość gość
Jeansy i podkoszulek... a w czym mają chodzić w kieckach? Co druga laska też jest w ten sam sposób ubrana.

Gość gość
Nikt cb.nie chce to narzekasz.W PL nikt uwagi na cb.nie zwraca a zagranica zwracają ? Bo szukają łatwej dpy a Polki które w kraju powodzenia nie maja dają łatwo dpy za granicą.:D. Ciekawe jak ty się ubierasz bezrobotna smrodziaro.

Ja tam lubię jak facet różnie się ubiera... W tym czym jest mu wygodnie.. Chociaż kręci mnie moro i dres...

Gość gość
Byłaś chociaż raz za granicą autorko? Bo akurat jeansy i podkoszulek lub koszula to standard na całym świecie.

Gość gość
To ta kretynka od porąbanych tematów stara panna bez kasy.

Gość gość
Dramat, śmierć, smutek, nienawiść i łzy :) a wszystkiemu winne dżiny i koszulki

To wracaj do tych Włoch. Tam już tęsknią za tobą. P.S. Byłem we Włoszech. Same wyżelowane karakany. Jedyne czego polskim facetom w porównaniu z nimi brakuje, to kasy. Jedź i nie wracaj. Zobaczysz jacy światowi są Włosi i jak traktują kobiety. Jak traktują je już po wydymaniu. Jedź w p**du.

Gość gość
najgorsi są ci co noszą kurtki a la alpinus, plecaki a la alpinus, bojówki i buty trekkingowe, jakby szli na czomolungme, a nie do Biedy po bułki. Aha i te dwukolorowe dresy co wyglądają jakby założyli majtki na spodnie :D

Gość gość
ej nie wszycscy faceci sie ubieraja zle, chociaz ja wole jak facet ma szeroki spodnie, nie dresy czy cos, ale tez nie rurki. Taraz moda taka ze kolesie w obcislych spodnia chodza jak c***y jakies, porazka

Gość gość
wole faceta w bojowkach niz w rurkach

Każdy woli co innego i to nas odróżnia.. Nie muszę gdzieś jechać,aby zobaczyć kto jak się ubiera.. W końcu nie rozmawiam z kimś za to jakie ciuchy nosi..

Gość gość
nie oceniasz po ciuchach, OK, ale ja tak, jak widzę chudego, zgarbionego flaka w dresach i krótkiej kurtce to wiem, że nie ma sensu wchodzić z nim interakcję. Bo po co?

Gość gość
A co mają ciuchy do charakteru człowieka? To że młodzi faceci chodzą teraz w rurkach nie oznacza zaraz że są c*****i, taka moda po prostu... do druga laska chodzi w leginsach i to też nie wygląda zbyt dobrze, bo nie ma nic bardziej aseksualnego niż leginsy, to jak facet w dresiku.

Takich to ja bardziej widziałam, którzy codziennie tankują bądź biorą narkotyki.. Do takich to ja nie odzywam się nawet.. Warunek chyba,że chodzi o pomoc np, zadzwonić po karetkę..itp.. Każdy pod siebie wybiera sobie znajomych,więc możesz nie mieć o czym móc rozmawiać z taką osobą..

Gość gość
dla mnie facet z rurkach to p***a i c***a

Gość gość
haha POLAKI BIEDAKI CEBULAKI. każdy jest lepszy od was, brudasy

KAŻDY NIECH LEPIEJ MÓWI ZA SIEBIE.. Więc nie musisz się chwalić,że się nie myjesz..

Gość gość
Pokaż mi swoją garderobę to się pośmiejemy. Poza tym, lepsze są proste ubrania ale z bardzo dobrej jakości materiałów niż wymyślne chuj wie co

Gość gość
David beckham w hm reklamuje dresowe spodnie

Gość gość
A dziewczyny w Polsce to też dramat. Wszystkie wyglądają jak swoje klony. Zero inwencji twórczej. zielone kurtki, spodnie rurki, kozaczki, do tego szal albo komin. wszystko w podobnych kolorach. Identyczne fryzury i makijaże :o Jak idę ulicą to mam wrażenie jakbym mijała co chwilę klony :o

Gość gość
Mi się podobają faceci, którzy nie są przestylizowani.

Gość gość
bo cb.na takie paszczurze nie stać gruba dpo

Gość gość
rapszlo nie wiesz na co mnie stać więc nie szczekaj klonie uliczny

Gość gość
Twierdzenie, że nie ma w Polsce fajnych mężczyzn to szczyt wieśniactwa;)

Gość gość
mówcie co chcecie ale najgorsze są te ciężkie obszerne czarne skorzane kurtki, dlugosc za tylek, takie depeszowki. jak starsi faceci sie w nich lubuja to az mnie mdli

Gość gość
a ja gdzie spojrze tam durnowate sukii jak autorka i co mam zrobić pozabijać kretynki?

Gość gość
Ciekawe że piszecie ciągle o tych rurkach, ale jak spojrzeć na celebrytów do których aż ślinią się kobiety, to każdy z nich chodzi w rurkach i ma na żelowane włoski, do tego trampki lub adidaski bez skarpetek... także co innego piszecie, a co innego robicie. Gdyby metroseksualni faceci wam się nie podobali, to by się tak nie stroili.