Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma ma męża,psa i male dziecko i jej współczuje

Polecane posty

Gość gość

Kiedys jej zazdrościlam,bo nie jest sama,samotna, ma wsparcie i wesoło w domu. Wyjechalysmy razem na 3 dni. Potem powrót. Na mnie czekało moje mieszkanko,na nią pobojowisko. Maz przez trzy dni nie robił zakupów,nie gotowal,nie zmywal...nie mył siebie ani dziecka...pies nie miał karmy ani wody w misce ,był zabiedzony...dziecko chodziło w brudnych ciuchach. Ona załamana,a ja jej współczuje. Potem ogarniala dom,a kiedy chciała iść spać to dziecko dokazywalo. Dziewczyna ma tyle lat co ja, a przez te problemy wygląda 15lat starzej...

Gość gość
bo tak to naprawdę wygląda że wszytko jest na głowie bab.przykład twojej znajomej to niestety obrazek przedstawiający większość.zaraz tu się zlecą obrończynie które będą twierdzić jak to u nich jest cudownie ,podział obowiązków i inne bla ,bla bla bla .wszędzie widuję tylko matki które wszędzie targają ze sobą swoje dzieciaki.na zakupy z matką,do lekarza z matką,na plac zabaw z matką ,jak coś sie stanie to nie słychać taaata ,tylko maaama.nie pamiętam żeby ostatnio widziała faceta z dzieckiem a co dopiero z wózkiem.

Gość gość
No właśnie,faceci zawsze maja lekko, nawet w małżeństwie wiele się nie wysilaja,tyle,ze zarabiaja wspolna kase,stali sie wygodniccy. Moj ojciec za kazdym razem kiedy zrobi cos dla rodziny to wypomina. Juz lepiej byc stara panna...trudno,ze ludzie beda gadac. Faceci to dupki i egoisci oraz wstretne lenie. Smieszy mnie jak w telewizji gloryfikuja faceta,ktory ledwo wiaze koniec z koncem i wychowuje kilkoro dzieci...jakos matek tak nikt nie wychwala,a na pewno jest ich wiecej w takim polozeniu.