Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłótnia z narzeczonym a wyjazd na święta do mojej rodziny

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj poklocilam sie a narzeczonym. Bardzo. Pojutrze mamy jechac do mojej rodziny na swieta, ale jakos watpie zebysmy sie do tej pory pogodzili. Co mam robic? Jechac sama czy zostac z nim? Dodam ze moja rodzine dzieli od nas 1000 km i nie widzialam ich od zeszlego lata.

Gość gość
A co Wy dzieci jestescie, ze nie potraficie porozmawiac i calymi dniami sie boczycie i jakies fochy urzadzacie? Wspolczuje gowniarstwa Porozmawiać musicie i ustalić plan. I tyle, tu nie ma filozofii.

Gość gość
porozmawiajcie-dojrzali ludzie tak rozwiazuja swoe problemy

Gość gość
A Wy wszystkie takie dojrzałe oczywiscie...

Gość gość
" A Wy wszystkie takie dojrzałe oczywiscie... " Jeśli brak kilkudniowych fochów w związku to jakaś wybitna oznaka dojrzałości to tak, większość osób jest dojrzała. Zresztą, DOJRZAŁOSĆ jak sama nazwa wskazuje powinna cechowac osoby dorosłe. Wiec co w tym niesamowitego? To chyba normalne powinno być.

Gość gość
Ale kłótnia to niekoniecznie fochy w stylu "bo on na mnie krzywo spojrzał". Czasami to poważna kłótnia, po której musi minąć trochę czasu nim ma sie ochotę rozmawiać z tą druga osobą. szczególnie gdy żadna ze stron nie poczuwa się do winy i oczekuje przeprosin. Autorko - jechać. Twoja rodzina sie stęskniła, oczekuje cię i nie powinna padać ofiarą waszych nieporozumień. A narzeczonego zawiadomić, że wyjeżdżać i jeżeli ma również ochotę jechać, jak wcześniej ustaliliście, to niech da znać.

Gość gość
Popieram gościa z10.17. Jedzc do rodziny i zapytaj czy jedzie z toba tak jak bylo ustalone czy nie? Jezeli nie to wez to na zimno, nie denerwuj sie dodatkowo tylko spakuj barana wielkanocnego i jedz do swoich

Gość gość
"Ale kłótnia to niekoniecznie fochy w stylu "bo on na mnie krzywo spojrzał". Czasami to poważna kłótnia, po której musi minąć trochę czasu nim ma sie ochotę rozmawiać z tą druga osobą. szczególnie gdy żadna ze stron nie poczuwa się do winy i oczekuje przeprosin." Tak i dlatego 4 dni się nie odzywają do siebie. Ta, jasne, eche. To dla mnie własnie puszczanie focha. Jesli ktoś po 1 dniu nie jest gotowy porozmawiać o wyjeździe na święta to jest niedojrzały i tyle. Jak będą mieć dziecko, pokłóca się przed jego np. 1 urodzinami to tez wszystko poodwołują bo oni mają teraz tydzień ciszy? No właśnie. A jak sa poważne niezwykle poważne różnice między nimi, co powoduje brak zgody to może jednak nie są dla siebie stworzeni. Proste jak budowa cepa.

Gość gość
* to autorka zakłada, że 4 dni będą miec fochy "Wczoraj poklocilam sie a narzeczonym. Bardzo. Pojutrze mamy jechac do mojej rodziny na swieta, ale jakos watpie zebysmy sie do tej pory pogodzili."

Gość gość
Up

Gość gość
Mogliście zaplanować wyjazd tylko we dwoje, a o rodzinę zahaczyć po drodze. Ja już pakuję walizki na wspólny wyjazd, bo nic nie cementuje tak związku jak chwile spędzone razem. Noclegi znalazłam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/

Gość gość
dokladnie zapytaj czy jedzie z toba czy nie