Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie komelpementujcie pięknych ludzi!!!!

Polecane posty

Gość gość

oni dobrze wiedzą, że są ładni i ,ze ludzie sikają na ich widok, stąd ich poczucie wyższości i księżniczkowanie, naprawdę uważacie, że babka 10/10 nie wie, że jest ładna? będziecie piętnastą w ciągu dnia osobą która zechce pochwalić wielką panią a jej ego już będzie w kosmosie, zresztą one wcale nie doceniaja kompelentów "jesteś ładna" przejadło im się i nawet już je to drażni... komplementujcie dziewczyny zwyklejsze, które rzadko słyszą, że maja w sobie coś ładnego a rzeczywiście mają coś co warto zauważyć, humor im sie poprawi i moze nawet to zmieni ich życie na lepsze :) nie bądźcie poddanymi wielkich lasek z muchami w nosie..

Gość gość
*nie komplementujcie

Gość gość
Jako brzydki czlowiek skad mozesz wiedziec co sie ladnym ludziom przejadlo? No nie mozesz wiedziec bo tego nie doswiadczyles. I po co dawac komplement na sile? "O, jestes zwykla, ale powiem cokolwiek by Ci bylo milo, a na zlosc ladniejszej od Ciebie nie skomplementuje". No, mega mile.

Gość gość
rozdupi mi łeb zaraz od tej twojej gadki

Gość gość
znam takie laski, one się śmieją ze swoich "poddanych". a te mniej chamskie wprost mówią, że komplementy "jesteś ładna, masz ładne oczy, jesteś piękna" NIE ROBIĄ NA NICH WRAŻENIA bo słyszą to od lat! to jest 100% prawdy i nie wiem jak można sie z tym kłócić

Gość gość
kiedys widziałam dziewczynę z włosami gładkimi jak lustro, ją bym skomplementowała, nawet nie wiedziałam jaką ma twarz bo siedziała tyłem, to jest rzecz warta skomplemetowania, coś wyjątkowego a nie stwierdzenia faktu, że ktoś jest ładny, bo to osoba to wie i ma dość natrętów, którymi często nawet gardzi

Gość gość
chyba wyraźnie jest napisane, że komplementujmy cos co nam sie podoba a nie na siłę, ciemna osobo z dziś naucz sie czytać

Gość gość
Piekni czy nie, i tak wszyscy zdechna

Gość gość
Dla mnie najmilsze komplementy dotyczą inteligencji, sprytu, zaradności, talentu...a nie puste "jesteś śliczna".

Gość gość
"Dla mnie najmilsze komplementy dotyczą inteligencji, sprytu, zaradności, talentu...a nie puste "jesteś śliczna". " Tak, ale to nie zmienia faktu, że "jesteś śliczna" jest zwyczajnie miłe i przyjemnie się słucha. Jak facet na ulicy ma Twoją zaradność skomentować? "Ojej, ale Pani super kasuje bilet podczas gdy autobus rusza, nie traci Pani równowagi, ale Pani sprytna"? :D A autor sam jest zakompleksiony. Bo pustostan to cecha niezalezna od urody. Ja takich lasek co "komplementy nie robią na nich wrażenia" nie znam bo się obracam w normalnym towarzystwie, gdzie dziewczyny miło się uśmiechają, dziekują za komplementy i mają banana cały dzień na twarzy :) Niezaleznie od tego czy są pięknościami czy nie. Bo charakter albo się ma albo nie, nie ma tutaj co wymyślać, że ładne sa zepsute. Ale no jestesmy na kafe, tutaj każda ładna to suka, kazdy bogaty nie ma serca a wykształcony to musi być głupi bo "każdy może miec magistra". Trzeba się jakoś dowartościować, co nie? :D