Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzumłańskie dzieci klaszczą na wieść o zamachach!

Polecane posty

Gość gość
Dzieci są bardziej szczere/spontaniczne, trudniej im ukrywać emocje, a dorośli już potrafią się maskować. Przynajmniej wiadomo co myślą ci ludzie na ten temat dzięki temu.

Gość gość
Gdzie te rury są co opowiadały się za tolerancją wobec nich no gdzie i to samo będzie niedługo z kataklizmami z których szydzą kretyni stając w obronie nauki wszyscy się posracie ja z resztą też tylko mam tego świadomość.

Gość gość
W naszych mediach w wielu programach wpieprzaliśmy się i mądrzyliśmy że kobiety islamu powinny się wyzwolić roznegliżować przeciwstawić uciskowi ,to chore a teraz bekają i będą bekać bo z buciorami wpieprzali się w nie swoje teraz mają tego rezultaty brawo kretyni zapraszajcie do europejskiej sodomichy islamskich betonów a może jednak ostatnich sprawiedliwych wy już się niczego nie nauczycie coraz gorzej z tymi baranami!!!

Gość gość
widząc ten syf już mi nie zależy, niech europa zamienia się w islamski kalifat, mam to gdzieś

Gość gość
Wczoraj i dzisiaj widziałem na ulicach co najmniej 200 kolorowych imigrantów. Polacy są głupi, a głupi niech ginie!