Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie są bezczelini,nie sądzicie?

Polecane posty

Gość gość
Jakbym zobaczyła palącą ciężarną, to pomyślałabym, że głupia, ale żeby dorosłemu uwagę zwracać - to też jest głupie.

Gość gość
No tak jej mąż jest burakiem bo nie przewidział, że baba z kolejki jest wszechwiedząca i WIE, że autorka kupuje fajki dla siebie;)

Gość gość
jest burakiem bo pali i to ma wpływ na jakość jego spermy, czytaj wyżej linki o ryzyku na jakie naraża swoje potomstwo

Gość gość
Dobrze że obca kobieta sie przejmuje twoim dzieckiem, bo dzięki takim ludziom może być przerwana czyjaś krzywda, a ty jej przecież możesz sprostować

Gość gość
Ojej można zawsze odpowiedzieć: "niech sie pani nie martwi. To nie są dla mnie papierosy" i tyle, a swoją drogą gdyby jakaś baba w ciąży faktycznie kupowała fajki celem ich zapalenia to co mamy stać obojętnie bo to nie nasza sprawa ? Nie kochana. Wszystko jest naszą sprawą.

Gość gość
nie kochana. NIE jest!

Gość gość
moze opieprzajcie swoje dziec*****alących kuzynow, swoich wujków skoro to jest wasza sprawa :D kto wam daje prawo wtracac sie do tego co wkladaja do ust obcy ludzie?? śmieszne jestescie

Gość gość
tak sie tobie tylko wydaje

Gość gość
14:26 jest i twoje wykrzykniki tego nie zmienią. Ty byś może chciała żeby ktoś n*******lał dziecko pałką i żeby sie nikt nie odzywał bo to nie jego sprawa.

Gość gość
Jak to mówią mądry nie powie głupi nie zauważy. .........uwagę to może zwrócić lekarz bądź ktoś z rodziny bliski znajomy ale nie byle babsko w sklepie

Gość gość
chyba tobie sie wydaje to mozesz doroslemu obcemu czlowiekowi cos nakazac :D obys na mnie nie trafila w sklepie :D

Gość gość
chyba tobie sie wydaje ze mozesz obcemu doroslemu czlowiekowi cos nakazac :D obys na mnie nie trafila w sklepie :D

Gość gość
no tobie nic nie nakaże, jak chodzi o ciebie to możesz sie zapalić papierochami na śmierć

Gość gość
Mój sąsiad raz zaczął mi opowiadać o sąsiada ch ze 5 dziec***ala w domu itp. Jakie to nieodpowiedzialne a sam co drugi dzień pali jakieś śmieci na podwórku dymu ze hej i truje nas wszystkich wkolo

Gość gość
porownanie palenia do bicia dziecka? chyba brakuje ci argumentow w tej dyskusji. Juz widze jak ty biegniesz w obronie ucisnionych :p

Gość gość
"no tobie nic nie nakaże, jak chodzi o ciebie to możesz sie zapalić papierochami na śmierc" owszem ,tak samo jak i kobieta w sklepie i twoje szczekanie nic tu nie pomoże

Gość gość
a tak w ogóle to nie pale ale nie znosze jak ktos wtraca sie w nie swoje sprawy!

Gość gość
Teraz będą święta to proponuje przy stole - zjechać każdego z nadwagą ze je - zjechać każdego kto pije alkohol bo trucizna - w ogóle pytać każdego w drzwiach czy ma BMI w normie bo inaczej wygonisz od stołu - i podać tylko gotowane warzywa bo to najzdrowsze :-/ co was to obchodzi co kto je pije i pali, każdy ma własne życie i niech je przezyje po swojemu :-/

Gość gość
dla mnie to wstyd kupowac papierosy, nie wyobrażam sobie nawet takie sytuacji a już bedac w ciąży zapadłabym sie pod ziemie ze wstydu.

Gość gość
Mój sąsiad raz zaczął mi opowiadać o sąsiada ch ze 5 dziec***ala w domu itp. Jakie to nieodpowiedzialne a sam co drugi dzień pali jakieś śmieci na podwórku dymu ze hej i truje nas wszystkich wkolo x dla ciebie to naprawdę to samo?

Gość gość
wg mnie należy tylko pochwalić postawę pani, ze miała odwagę zwrócić kobiecie uwagę.

Gość gość
ktoś tu oczywiście wykrzywia i nie rozumie o co chodzi, człowiek płodzący dziecko nie powinien palić bo to szkodzi, a czepiać sie rodziny przy wielkanocy to zupełnie głupie porównania, bo z tego stołu wielkanocnego nie powstanie nowe zycie głupia osobo!

Gość gość
Ja p*****le, naprawde sie "wstydzicie" tego co kupujecie ???? To wy zakupy robicie takie zeby was ludzie nie o gadali, co bardziej "trefne" artykuly chyba na dnie koszyka w sklepie upychacie ;) a jak macie cos naprawde "wstydliwego" do kupienia to chyba do sasiedniego miasta jedziecie zeby Was czasami nikt znajomy nie zobaczyl :D :D Ja chyba naprawde dziwna, jestem bo mam gleboko w powazaniu ktos o mnie mysli, nie mam zadnych oporow zeby wino, piwo czy papierosy kupic (choc sama nie pale i maz tez nie), moj maz tez dla mnie tampony i wkladki higieniczne kupuje ;).... Bede mu musiala powiedziec zeby sobie brode na zakupy przyprawial :P :D :D :D