Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obalam mit długości.

Polecane posty

Gość gość
gggb czym ty tu się chwalisz, dziewczyno? :O

Gość gość
Gggb-bylabys idealna na mojego chudego penisa ;)

Gość gość
Mam 2 dzieci i to prawda że pochwa robi się luźna. Jak jestem dobrze podniecona to jeszcze ujdzie ale zdecydowanie wolę seks z podwójną penetracją. Panowie! Jeżeli macie cienkie penisy to proponujcie swoim kobietom trójkąciki z wibratorem.

Gość
1995Marcin19 dziś hahahahah :D:P Na słowo- nie wierze. :D i nie bądź taki pewny siebie.:P

Gość
gość dziś :Oniczym sie nie chwale idioto/ko:o Zobacz jak nazywa sie ten dział forum? I co to znaczy "tu"??:D Jestem podpisana imieniem i nazwiskiem?! :D Kazdy jest tutaj anonimowy.:)

Gość gość
"Mam 2 dzieci i to prawda że pochwa robi się luźna. Jak jestem dobrze podniecona to jeszcze ujdZie" x Pochwa to mięśnie. Jak przestaniesz trenować, miesnie zanikają. Kazdy to wie. Mięśnie generalnie nie sa rozciągliwe, wręcz ściagają tkankę. Poród nie rozluźnia pochwy, to brak mięśni Kegla, to powoduje. Widze, ze ludzie nie potrafią zrozumieć elementarnych zasad biologi. Takie bujdy o luźnej pochwie po porodzie lub "dużym przebiegu" opowiadają niedouczone osoby, albo typki spod ciemnej gwiazdy, którzy chcieliby mieć dziewice za zonę, a sami dymaliby ile wlezie. Według nich każda kobieta, która juz straciła dziewictwo i ma kolejnych partnerów to kurwà.

Gość gość
idioto/ko? czy ja cie obraziłem/łam? :O