Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawsze jestescie czyste i zadbane?gdybyscie nagle zemdlaly ,nie byloby wstydu?

Polecane posty

Gość gość

chodzi o nieogolone pachy i nogi oraz bikini albo inne zaniedbania gdyby nagle was wzieli z ulicy karetka do szpitala i rozebrali?:) nie byloby wstydu?rznie w zyciu bywa a moja ciotka to pielegniarka na sorze i opowiada często jakie przypadki ma..w glowie sie to nie miesci..mlode kobiety wymalowane i niby zadbane a jak sie je rozbierze po jakims ciezkim wypadku czy omdleniu to makabra..okazuje sie ze nogi niedogolone ..paznokcie zarosniete na nogach..i majtki dziurawe lub brudne.

Gość gość
wiesz co, wstyd by mi było za bycie dziurawą albo brudną. Czepianie się nieogolonych nóg w takiej sytuacji jest dość słabe, można być np w drodze do kosmetyczki albo ich nie golić z zasady i nikomu nic do tego.

Gość kjhkhlg
wiesz, kwestia nóg - jak ktoś nie chce golić to nie goli, jeśli nie wystawia kopyt na widok publiczny to co mnie to obchodzi? Ja tam golę oczywiście. Ja też znałam jedną modnisie, okulary nawet nosiła dla samego "wyglądania", bo wzrok miała dobry, a bielizna czarna z brudu...

Gość gość
nieogolone nogi to nic gorzej jak bikini zarosniete..to swiadczy o zaniedbaniu kobiet a piguły i lekarze sie smieja z takich niedbalusek.

Gość gość
Higiena i czysta bielizna to co innego niż owłosienie, można mieć włosy pod pachami ale gęste, zadbane, pachnące

Gość gość
no nie wiem czy sie smieja...wlosy po cos tam rosna....wielu lekarzy jest przeciwnym depilacjom okolic bikini na zero....mi sie zdarza zima nie ogolic nog, pachy zawsze zrobione, paznokcie wiadomo, przyciete, pomalowane, czysta bielizna

Gość gość
15:33Ale to nie z lenistwa, ale z oszczędności w większości..

Gość gość
Jak mdlejesz i trafiasz do szpitala to nieogolone nogi mają znaczenie jak zeszłoroczny śnieg.

Gość gość
kijanko a serio zdarzaja sie takie rzeczy ,że mlode kobiety niby zadbane a jak sie je rozbierze to okazuje sie ,ze mają cos nie tak z bielizną albo sa nieogolone i zarosniete?wierzyc sie nie chce..to chyba tylko patologia i biedota bo zamozne kobiety i piekne zawsze raczej są zadbane .

Gość gość
Ja myje sie codziennie, bielizne zmieniam codziennie, w lato depiluje sie co drugi dzien, w zimie rzadziej dlatego jakies wloski moznaby spotkac zima ale nie jest to jakis busz. Paznokcie u nog czyszcze i obcinam zima, latem maluje.

Gość gość
Ludzie się nie myją z oszczędności??? O matko. Ja zawsze myślałam, ze z lenistwa. Wodę oszczędzają?

Gość gość
ja bym się wstydu najadła, bo jestem zawsze umyta i bieliznę mam czystą, ale zimą potrafię nieźle zarosnąć

Gość gość
a co ma golenie się do zadbania bo nie czaję? :O golenie się wtedy kiedy nie odsłania się nóg to dla mnie debilizm

Gość gość
Ja tez codziennie świeża bielizna i nie wyjdę nieumyta z domu, z resztą nawet jak nie musze wychodzić to też sie myje, ale nie jestem zawsze wydepilowana jak jest zima. Ale też nie zapuszczam niw wiadomo jak bo mi te włoski przeszkadzają po prostu i zle się z tym czuję ale taki krótki zarost jeszcze ok i jego bym sie nie wstydziła w szpitalu.

Gość gość
golenie do zadbania ma dużo, bo kobieta zadbana to kobieta wypielęgnowana co obejmuje depilację