Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdarzylo sie zeby wasz facet pochwalil urode innej kobiety przy was ??

Polecane posty

Gość gość

bo krew mnie zalewa..moj narzeczony ciągle chwali moją szwagierkę. jawie z nią flirtuje poprostu..chwali jej wlosy ,oczy..mowi jej ze jest bardzo ładna..i to wszystko przy mnie..czy nie wkurzaloby was to???przez to wszystko nienawidze jej..

Gość gość
Rzuć go. Nie ma szacunku do Ciebie :O

Gość gość
Czy ona rzeczywiście jest taka piękna i jak na to reaguje? Co na to jej maż?

Gość gość
no jej męzem jest brat mojego narzeczonego wlasnie i on na to nic..tylko sie smieje.. ona jest bardzo ladna faktycznie i mega zgrabna i tez sie z tego smieje ..czesto mowi mu zeby sie nie wyglupial i przestal ,ale widac ze ja to cieszy .moj narzeczony to jajcarz straszny więc oboje traktuja to chyba jako żarty.

Gość gość
Ode mnie by dostal boksa w zoladek i by mu sie odwidzialo. Moj nawet nie smie spojrzec na inna bo robie wojne. Zreszta ja tez nie patrze na obcych facetow, nie mam zwyczaju.

Gość gość
Nie tolerowałabym czegoś takiego. Wręcz poczułabym się mało atrakcyjna. Mój mąż w towarzystwie czy w cztery oczy zawsze wychwala tylko i wyłącznie moją urodę. Inne dla niego nie istnieją tak jak inni dla mnie.

Gość gość
Leci na nią. To jest nie na miejscu tak się zachwycać inną w obecności narzeczonej :O

Gość gość
tak myslicie?? kurcze on niby sie tlumaczy jak mu wojne o to robie ,ze sobie poprostu żartuje ze szwagierką i tyle..

Gość gość
Zacznij się zachwycą na innymi facetami, tzn ich osiągnięciami, sprawnością, siłą, sukcesami muskułami, lepszy samochodem itd. Zobaczy jak to miło. Zwracałaś uwagę, że to Ci sprawia przykrość?

Gość gość
Żarty czy nie, wytłumacz mu że przez niego czujesz się mało atrakcyjna/gorsza i jest ci z tego powodu przykro. Nie awanturuj się. Po prostu rzuć mu ze smutną miną, że przez niego czujesz się źle sama ze sobą. To wywoła u niego poczucie winy i będzie próbował to naprawić.

Gość gość
JA MIALAM OSTATNIO TAK ,ŻE Z FACETEM POSZLAM DO KINA NA PLANETE SINGLI I WYSZLISMY TO OD RAZU SIE POKLOCILAM Z NIM. W DOMU NIE ODZYWALAM SIE DO NIEGO DWA DNI. cały film chwalił urodę tej głownej aktorki nauczycielki czarnej. Zachwycal sie nią jaka urocza i ładna.Myslalam ,ze mu łeb rozwale.Cały film nie moglam z zazdrosci wytrzymac jak sie pojawiala na ekranie.ZALUJE TEGO KINA JAK CHOLERA.

Gość gość
ale, że piękne włosy? k****, to facet umie ocenić włosy? chyba, że w jej w łoniaki juz zdążył zaglądnąć