Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia_83

Seks analny w ciąży?

Polecane posty

Gość gość
Brawo badz dumna jestes w ciazy a ****** cie w d**e

Gość gość
Dziecko w brzuchu a ty pozwalasz pchać sobie w o***t. Mąż nie ma do ciebie szacunku skoro tak chętnie cię w******yl. Wsadziłaś mu marchewkę w d**e żeby wiedział jak to jest? A potem się taka dziwi że facet innej szuka.

Gość gość
Ja też uważam że posuwanie w tyłek jest ordynarne i świadczy o braku szacunku do kobiety,bo kobieta nie ma z tego żadnej przyjemności.Ochyda!

Śmieszni jesteście drodzy państwo. Czy ja wam mówię jak macie żyć i co robić w sypialni? Zachowajcie swoje prostackie teksty dla siebie. Zachowujecie się jak islamscy fanatycy - chcecie narzucić wszystkim swój punkt widzenia. Szkodzi ci jakoś to co robię? To po co otwierasz mordę? Nie chcesz - nie rób, ale nie zachowuj się jak prostackie bydło.

Gość gość
Przepraszam ale to pani autorka narzuca tu innym swoj punkt widzenia, najpierw niby pyta czy anal w ciazy jest ok a potem i tak go wychwala i twierdzi ze mozna w ciazy. Jak dla mnie to nawet i bez ciazy jest obrzydliwe i uwlacza godnosci kobiety, a co dopiero w ciazy. Co tam dziecko, co tam bakterie zarazki z tylka wazne ze maz sobie uzyje bo twoja przyjemnosc zadna. A tak z drugiej strony nie boisz sie hemoroidow? Ciaza i tak zwieksza ich ryzyko, sn jescze bardziej a tu jeszcze rozrywanie tylka bo mezus chce. Strasznie nieodpowiedzialna jestes. I jeszcze jedno noe porownuj normalnych ludzi i ich zdania do tych iskamskich popaprancow bo to sie nie godzi.

Gość gość
Popieram

Gość gość
Sex analny jest ok. Autorko moze partner gumkę założyc .

> Przepraszam ale to pani autorka narzuca tu innym swoj punkt widzenia W którym niby miejscu ja coś komuś narzucam? Cały czas piszę -niektórzy nie lubią, nie akceptują itp - to ich prawo. Ja akceptuje i lubię i oczekuję, i zadałam po prostu pytanie czy ktoś ma doświadczenia z ciąży. I tyle. Nie pytałam nikogo o zdanie na temat tej formy seksu w ogóle, a ponad połowa komentarzy (w tym 100% tych najbardziej chamskich), to właśnie ludzie wyrażający swoje zdaniem na temat seksu analnego w ogóle. Pytanie było proste - typu "czy macie doświadcznie?" Ktoś kto odpowiada na to po prostu "anal jest obrzydliwy" najzwyczajniej w świecie nie umie czytać ze zrozumieniem. Kończę ten wątek - jak pisałam. Ja się zdecydowałam i nie żałuję. Ale nikogo nie namawiam.

Gość gość
nikt tutaj nie zadal pannie podstawowego pytania PO CO ????? skoro mozesz sie kochac normalnie, to dlaczego decydujesz sie na anal ? wyjanij moze co masz na mysli, ze nie zalujesz ?

> PO CO ????? > skoro mozesz sie kochac normalnie, to dlaczego decydujesz sie na anal ? wyjanij moze co masz na mysli, ze nie zalujesz ? "Po co"? Czy może raczej "dlaczego"? Bo oboje to lubimy (czasem) jako formę odmiany od normalnego seksu. Bo mój Luby za tym szaleje (co nie znaczy, że seks waginalny czy oral go nie kręci.. oj kręci go i to bardzo:) ), a ja go kocham i chcę mu czasem sprawić ekstra frajdę. Po prostu - dla nas to kolejna forma zabawy. Jedyna różnica jest taka, że - do dziś w nocy - jej jeszcze nie próbowaliśmy w czasie ciąży. Co rozumiem przez "nie żałuję" - chodzi mi o to, że dla mnie było to tak samo jak przed ciążą, i nie czułam jakichś specjalnych niedogodności. A Luby był jak zawsze zachwycony. Oczywiście pilnowaliśmy się żeby nic nie przenieść z miejsca na miejsce, ale to tak samo jak robiliśmy przed ciążą.

Gość matka co lubi anal
O masakra, ale tutaj same cnotki nie wydymki. Nic dziwnego że Was potem mężowie zdradzają, jak wy tylko w c**e i delikatnie. Masakra jestemsy ludźmi, seks zawsze byl i w d**e tez. Ja uwielbiam anal i orgazm jest od analu świetny.

Gość gość
19-54 masz rację. Trzeba wiedzieć gdzie jest punkt G-inne cnotki nie mają o tym pojęcia.

Gość gość
Cholera, a anatomia mówi, że za kazdy orgazm u kobiety odpowiada łechtaczka a nie o***t i magiczne punkty. http://www.dailymail.co.uk/health/article-2783791/The-vaginal-orgasm-doesn-t-exist-s-clitoris-holds-key-female-pleasure-study-claims.html Napiszcie może do tego Journal of Sexual Medicine, ze są cnotkami i nie wiedzą co badają? :D A teraz idę napastowac mojego faceta, bo najwyraźniej nie wie, ze ma go podniecać wsadzanie penisa do pupy, bo inaczej na bank mnie zdradzi. Też chyba musze mu pokazac to forum bo nie wie co go powinno podniecać, głupek najbardziej lubi wsadzać do pochwy. No kto to widział, przeciez jak tu ktoś stwierdził, pochwa nie służy do seksu :D

Gość gość
Mój też uwielbia pochwę. O penetracji o***tu mówi że to zboczenie. Na bank mnie zdradzi bo nie wie co mu potrzeba.

Gość gość
A my za to czasem lubimy w pupcię. Nie za często - tak z raz w miesiącu. fajne jest właśnie że to takie "niegrzeczne" :] ale wiadomo - co kto lubi.

Gość gość
fachowo - nie ma przeciwskazan medycznych W ciazy seks vaginalny moze niesc wiele zagrozen, szczegolnie gdy szyjka macicy jest krotka. W tym przypadku istnieje ryzyko infekcji bakteryjnej i lub wczesniejszego porodu. Seks analny w odpowiednich pozycjach tzn takich by nie naciskac na macice, szyjke macicy nie jest niebezpieczny . Nie jest jednak zalecany w ostatnich tygodniach z uwagi na to ze partnerka - ciezarna moze miec przekrwiona odbytnice i niewidoczne ale obecne zylaki odbytu wynikajace z wielkosci macicy, ktora uciskac moze zyly i utrudniach odplyw krwi w strone serca. Bakterie - coz nie powinny byc problemem jesli po stosunku analnym nie ma milosci vaginalnej

Gość gość
Same panie dulskie

Gość gość
Jarosław ka lubi z proboszczem