Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

serio wasi faceci nie oglądają sie NIGDY za pięknymi kobietami??zazdroszcze wam

Polecane posty

Gość gość

piszecie wszystkie jak was czytam ,ze wasi faceci widza tylko was i nikt inny sie nie liczy. zadna piekna kobieta nie jest w stanie odciągnac jego uwagi od was...serio macie takich fajnych facetów?ze zadna piekna i zgrabna seksowna laska na nich nie dziala?tylko wy go podniecacie i podobacie sie mu?jakos ciezko uwierzyc..

Gość gość
Po prostu są faceci, którzy mają na tyle oleju w głowie aby nie oglądac się za innymi kiedy są w towarzystwie swojej partnerki bo wiedzą, ze takie zachowanie to brak szacunku dla swojej kobiety. Ale jak partnerki nie ma obok to moze i sie oglądają. Tak samo jak kobiety nawet zajęte lubią obejrzec się za przystojnym mężczyzną. Czego oczy nie widzą.. heh :)

Gość gość
Pewnie się ogląda, ale robi to dyskretnie. Ja też. ;) Czasami ciężko się nie obejrzeć. Na przykład byliśmy w zeszłym roku na Metal Days w Słowenii i na plaży wielu młodych, atrakcyjnych ludzi płci obojga paradowało zupełnie nago. Pewnie, że popatrzyłam sobie na męskie pośladki, a co! :D A on pogapił się na kobiece biusty i pupy. W patrzeniu nie ma nic złego, o ile tylko na tym się kończy.

Gość gość
Każdy patrzy na to co piękne...napweno wszycy faceci się oglądaj za innymi, przecież za mną też oglądają się inni faceci którzy są zajęci. Nie ma w tym nic złego, ja rówież patrze na przystojnych mężczyzn. I nie tylko, co ładne zawsze przykuje uwagę...np. piękny samochód, kwiat, drzewo, ubranie