Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sałatka z piersią z kurczaka

Polecane posty

Gość gość

Polećcie jakąś sprawdzoną i smaczną sałatkę z piersią z kurczaka :) Tylko nie gyros, bo taka robię bardzo często. I druga sałatka którą robię (może komuś się przyda): - pierś z kurczaka - drobny makaron - kukurydza - ananas - majonez -przyprawy. Z góry dziękuję za przepisy

Gość gość
Ja mogę polecić salatkę z kurczakiem i kuskusem (jako bazę). Do tego warzywa - ja dodaję: por, kukurdzę, paprykę, zieloną pietruszkę, przyprawy, majonez. Ale tak naprawdę można dodać jakieś inne miksy np groszek, fasolę, ogórka itd., kto co lubi :)

Gość gość
pierś mocno obsypana curry i pieczona w piekarniku,, ew smażona potem pokrojona kostkę, ryż, pieczarki, kukurydza, ogórek kiszony, świeża papryka, szczypiorek, por lub cebula czerwona, można dodać jajka, sól, pieprz, papryka ostra, można podać z majonezem albo sosem czosnkowym z jogurtu

Gość gość
Wedzona piers (piers to piers hihi) Makaron ryzowy Rzodkiewka starta Biala czesc pora tak 1/3 Pol czerwonej cebuli 1/3 zielonego ogorka ze skorka Majonem Czosnek granulowany Pieprzu duuuzo Sol

Gość gość
Majonez mialo pisac

Gość gość
Kochana,prosta ale przepyszna! Kroisz piersi w kostkę dodajemy winogrona wypestkowane zielone i fioletowe,pietruszką,majonez ,2 łyżki jogurtu naturalnego, sól i pieprz nie żałować! Przepyszna! Całej rodzinie przypadła do gustu :-)

Gość gość
Dzięki dziewczyny :)

Gość gość
Kurczak usmażony w przyparwie Gyros lub innej do kurczaka,salata lodowa,suszone pamidory,pomidory suszone, wszystko posypane pestkami dyni i polane sosem winegar

Gość gość
Ja od tej z winogronami, kostka gruba z piersi