Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samobojstwo z powodu bezsenności

Polecane posty

Gość gość

Chroniczna wykańczająca bezsenność. Lekarze nie chca juz przepisywać leków a ja nie potrafię zasnać sama i naprawde mysle aby zakończyć to juz

Gość gość
Zbadaj sobie poziom prolaktyny ja miałam podwyższony i też nie mogłam spać.

Gość gość
Sama bezsenność jest najbardziej uleczalnym zaburzeniem problem polega na tym żeby ja pokonać potrzebny jest spory wysiłek trwa to trochę czasu. No chyba ze przyczyna jest choroba psychiczna albo somatyczna polecam skonsultować się ze specjalistami.Psycholog jest bardzo dobrym rozwiązaniem .Musi tez zmniejszyć oczekiwania co do jakości sny nie przejmuj się tym ze się wybudzisz ważne jest to by zasnąć ponownie i się wyspać na drugi dzień.

Gość gość
przyczynę bezsenności można ustalić śledząc treść tego co ci się często wówczas śni. Podaj tu kilka snów , które towarzyszą twej bezsenności a ja podam ci przyczynę tego stanu. (fine)

Gość gość
ale ciemna jesteś ,a może tak poza kafe zgłębiłabyś fizjologię człowieka i pomogła swojej naturze zamiast biadolić kwa lody to naumiałyście się kręcić aż rzygać się chce a jak przytrafia się problem to najlepiej wywalić się do góry kołami i lamentować ,wstyd i to jest dopiero ciemnogród!!!

Gość gość
do goscia 20:47 no wlasnie takich rad tu trzeba. :D Autorko pojdz do psychologa-psychoterapeuty do poradni zdrowia psychicznego tam psychologowie-psychoterapeuci przyjmuja na nfz. Zadzwon do telefonu zaufania przyjmują w nim psychologowie. Poszukaj w necie. Wpisz: telefon zaufania psycholog

Gość gość
ona już chyba jest na tamtym świecie , czy ktoś jej tu pomógł cokolwiek .