Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znęcanie sie psychicznie,chce umrzeć przez ojca

Polecane posty

Gość gość

można iść siedzieć za znęcanie się psychicznie nad rodzina? jakbym zgłosiła ojca bez żadnych dowodów dało by to coś? do tej pory nigdy nie nagrywałam ojca ale chyba powinnam zacząć,ale mam już go tak dosyć..a dopiero teraz znalazłam w sobie siłe żeby iść na policje. Mame kiedyś uderzył,byla krew,zrobila nawet zdjęcia telefonem ale potem pogodzili się na jakąs godzine a zdjecia usunela.. co do rozwodu nie jest to możliwe bo mam młodsza siostre a oni chcą zeby wychowala sie z ojcem,niestety nie rozumieją że lepiej by było osobno i żeby dziecko nie musialo na to patrzyć. mną się nie przejmują,myśllą ze sie do tego przyzwyczaiłam a tak na prawdę tak nie jest. czy jeśli rodzice sie nie rozwodza moge wniesc o zakaz zblizania sie ojca albo np ograniczenie praw ojcowskich,cokolwiek? mam blisko rodzicow mamy jak i ojca wiec moglabym z nimi zamieszkac,jednak chyba nie mam tyle charakteru i odwagi w sobie zeby uciec.. smutny uśmiech

Gość gość
pomodle sie o ciebie, ty tez sie modl do Jezusa. On jest nasza ucieczka i pokrzepieniem ale musisz do niego pojsc. nie mysl nawet o glupotach jak odbieranie sobie zycia bo takie mysli podsuwa ci szatan.

Gość gość
Zglos na policje jesli jest znecanie, nie wiem ile masz lat i twoja siostra. Czasami jest tak ze dorosli nie sa calkiem dojrzali i nie widza ze robia zle. Zgloszenie sprawy na;olicje czy do opieki spolecznej poskutkuje tym ze wysla do was kogos, popytaja moze po sasiadach. Jesli stwierdza ze ojciec sie zneca moga dac muzakaz zlizania sie, nakaz wyprowadzenia sie. Mozesz tez zadzwonic pod numer dla ofiar przemocy. Poinformuj dziadkow o sytuacji, moze przegadaja mamie do rozumu. Ja tez wychowywalam sie w takiej rodzinie. Rodzice sa tacy do dzis, ja juz mieszkam sama. I czasami placzac modlilam sie zeby mnie zabrali do domu dziecka.

Gość gość
jestem takim prototypem, dopiero jego młodsza córka jest ładna i zdolna . ją kocha a o mnie mówi , że się ulęgłam ale zapomnieli mnie zabić

Gość gość
0jcowie to yeb.ane zlo tego swiata, najlepiej by bylo gdyby matki samotnie wychowywały dzieci, gdyby tylko dały rade. ojcowie niszcza psychike swoim dzieciom i basta. y****i psychopaci

Gość Gothic
Nagraj go, i załóż mu sprawę na Policji o psychiczne znęcanie się. Powiedz że masz przez niego myśli samobójcze.

Gość gość
i co mu za to zrobią?

Gość gość
ty masz ten problem co św. Barbara a teraz wszyscy się do niej modlą , a obecnie św. Barbara wyprowadza dzieci z czyśćca do nieba. Przeczytaj historie węgierskiej dziewczyny Elżbiety Szanty.