Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Papież Franciszek umył stopy uchodźcom.

Polecane posty

Gość gość

Ale mnie wkurzył :O Wiadomo kim są Ci "uchodźcy".

Gość gość
Uchodźcami to oni są ewentualnie w pierwszym bezpiecznym kraju, do którego dotrą, np. w Turcji. Jeśli idą, dalej, to są to zwykli imigranci zasiłkowi lub terroryści. Franciszek zdebilał do reszty.

Gość gość
to polska kurfa zdebilala z tej nienawisci, biedota japana rozpełzła jak zaraza po Europie , roznosząca próchnice w gębie i pryszczycę i brud wrośnięty. złodziejskie bydło polaczkowe. przybłedy

Gość gość
oni nie potrzebują mycia stóp lecz socjalu i to w dużej ilości :)

Gość gość
pewnie boi się zamachu to umył im :D

Gość gość
I to kiedy? Po zamachu :O

dziewiędziesiąt dwa dziś Mason Bergoglio rozwala chrześcijaństwo od środka. x wyjątkowo się z Tobą zgadzam w tym temacie przykre ale prawdziwe :( x i to się dzieje na naszych oczach na str. ostrzezenie.net o tym już wcześniej było w proroctwach

Gość gość
oj stara modelka bez związku dziś x x ty wielka KATOLICZKA się wyłamujesz? :D no co się stało a może zapomniałaś o dogmacie o nieomylnośc***apieża? jesteś taką samą hipokrytką jak twój KK

Gość gość
bolca dobrego jej trzeba to do równowagi pomiędzy miłosierdziem a ofiarą powróci.

gość dziś Cyt.: "ty wielka KATOLICZKA się wyłamujesz? smiech.gif no co się stało a może zapomniałaś o dogmacie o nieomylnośc***apieża? jesteś taką samą hipokrytką jak twój KK" x nie jestem wielką katoliczką ale nawróconą katoliczką ;) co się stało? ano to, że obecny biskup Rzymu niestety - piszę to z bólem katolickiego serca - nie jest w swoich poglądach zgodny z tym co mówi Słowo Boże w Piśmie św. a jeśli jakiś sługa Boży nie naucza wg zasad Pisma św. to nie jest wart naśladowania x polecam współczesne proroctwa ze str. ostrzezenie.net, które aktualnie się sprawdzają na naszych oczach w temacie papieży, III wojny światowej itd.

Gość gość
będzie wojna, to pewne

Dopóki Franciszek nie usunie prawdziwych Sakramentów św. to nadal będę uczęszczać do KK ale kiedy zamieni je na inne surogaty to nadejdzie czas dla wierzących Bogu a nie w fałszywego proroka aby odeszli od KK bo niestety wg wielu objawień do tego ma dojść przed globalnym zjednoczeniem wszystkich kościołów zresztą już się zaczęło - tak zostało przepowiedziane - miał zmienić krzyże - pozmieniał, miał zmienić treść Pisma św. - pozmieniał i nadal wypełnia te przepowiednie końca czasów

Gość gość
a co ma zrobić Papież Franciszek? podobnie Świety Jan Paweł 2 okazywał przyjazne gesty Muzułmanom. przypominam Modelce i Jej podobnym "głosicielom" , ze w Iraku Chrześcijanie wjechali do Kraju suwerennego i zabili w "poszukiwaniu " broni... ok. 500 tyś Dzieci i Kobiet. widziałem wiosną 2004 roku to na ALJAZZERA [tej oryginalnej katarskiej arabskojęzycznej]potem nazwano to pomylką. czy o tym też w objawieniach jakiś jest?a może Oni Irakijczycy nie przez tego Boga stworzeni?klechy z wojakami "dzielnymi" za kasę , polskimi , którzy potem sikają pod siebie ze stresu pola walki też tam się przypałetali. i z Krzyżem .

Gość Franek bez Firanek
TO MOJ POST POWYŻEJ...

Gość gość
wy kurrwy jeebane szkoda że jesteście tak pojeebani że nie wiecie że on to zrobił chrześcijańskim uchodźcom zjeeby :d

Gość gość
oj stara modelka bez związku dziś x rozumiem że wybiórczo traktujesz biblię bo masz w nosie to że Bóg zakazał modlenia się/prośby o wstawiennictwo zmarłych czyli w twoim przypadku Maryi i świętych oraz kłaniania się i klękania przed obrazami i figurami w dodatki jeżeli nie słuchasz i nie podzielasz tego co mówi papież heretyczka z ciebie a nie katoliczka nie wierzysz mi to spytaj księdza mam nadzieje że się kiedyś nawrócisz

Gość gość
masakra,ogółem nie mam nic do Franka,ale to jest takie wymowne .." wy mnie kałasznikowem wiec padam wa do stóp" obrzydlistwo

Gość gość
"wy mnie kałasznikowem więc padam wam do stop"-no nie do końca,to może być rodzaj biernego oporu,niezwykle skuteczny,prekursorem był Ghandi

Gość Franek bez Firanek
Chrześcijanie a może pseudo Chrześcijanie mają tyle pychy , że już zaczynają być bardziej papiescy od Papieża a co gorsza nawet bardziej boscy od Boga. a swoją cywilizację zniszczyli bogacąć się na krzywdzie innych.

gość dziś Piszesz: "rozumiem że wybiórczo traktujesz biblię bo masz w nosie to że Bóg zakazał modlenia się/prośby o wstawiennictwo zmarłych czyli w twoim przypadku Maryi i świętych oraz kłaniania się i klękania przed obrazami i figurami" x - w KK nie modlimy się o wstawiennictwo zmarłych - skąd ten pomysł? - Maryja i święci - są żywi właśnie dlatego, że święci to dlatego są w Niebie i dlatego się modlimy o ich wstawiennictwo - jeśli chodzi o Maryję to Ona jest wzięta z ciałem do Nieba - Jej grób jest pusty tak Pana J/ezusa więc tym bardziej się modlimy o wstawiennictwo NMP - naszej kochanej Matki Niebieskiej - ponad to - Maryja jest pogromczynią złych duchów - osobiście się o tym przekonałam i to nie jeden raz - skąd wiemy, że dana osoba jest święta? jej ciało nie rozkłada się po śmierci - np. Ojciec Pio, św. Faustyna itd. poza tym już za życia czynili cuda - uzdrawiali za pomocą modlitwy itd. 🌻 Cyt.: "w dodatki jeżeli nie słuchasz i nie podzielasz tego co mówi papież heretyczka z ciebie a nie katoliczka" x podzielam co mówi papież - prawdziwy póki co żyjący Benedykt XVI - Jego pasterzowanie i też Jego poprzednika Jana Pawła II nie jest niezgodne z Pismem św. - oni dbali o czystość wiary i stali na jej straży - Franciszek przeciwnie :( x Cyt.: "nie wierzysz mi to spytaj księdza" x rozmawiam z nimi regularnie :) 🌻 Cyt.: "mam nadzieje że się kiedyś nawrócisz" x też mam taką nadzieję... bo to jest dłuższy proces ;)

Franek bez Firanek dziś Piszesz: "Chrześcijanie a może pseudo Chrześcijanie mają tyle pychy , że już zaczynają być bardziej papiescy od Papieża a co gorsza nawet bardziej boscy od Boga." x prawdziwy papież nie jest przeciwny Słowu Pisma św. które ma głosić a niestety Franciszek - jest z tym na bakier 🌻 "a swoją cywilizację zniszczyli bogacąć się na krzywdzie innych." x którą cywilizację?

Gość gość
oj stara modelka bez związku dziś x ta bardzo biblijne są twoje poglądy :D wierz w co chcesz w sumie zostałaś ostrzeżona ale to mnie zdziwiło ten odchył od KK

Gość gość
chrzescijańską. powoli zmieniając ją w misz masz cywilizacji, turańskiej,, bizantyjskiej. .

gość dziś Piszesz: "ta bardzo biblijne są twoje poglądy smiech.gif x moje poglądy są takie: List św. Pawła do Galacjan 1 6 Dziwię się, że tak prędko dajecie się odwieść od tego, który was powołał w łasce C/hrystusowej do innej ewangelii, 7 Chociaż innej nie ma; są tylko pewni ludzie, którzy was niepokoją i chcą przekręcić ewangelię C/hrystusową. 8 Ale choćbyśmy nawet my albo anioł z nieba zwiastował wam ewangelię odmienną od tej, którą myśmy wam zwiastowali, niech będzie przeklęty! 9 Jak powiedzieliśmy przedtem, tak i teraz znowu mówię: Jeśli wam ktoś zwiastuje ewangelię odmienną od tej, którą przyjęliście, niech będzie przeklęty! 10 A teraz, czy chcę ludzi sobie zjednać, czy Boga? Albo czy staram się przypodobać ludziom? Bo gdybym nadal ludziom chciał się przypodobać, nie byłbym sługą C/hrystusowym. x a Twoje jakie? 🌻 wierz w co chcesz w sumie zostałaś ostrzeżona ale to mnie zdziwiło ten odchył od KK" x nie odchodzę od KK dopóki są Sakramenty św. a jak Franciszek je pozamienia wówczas nastąpi zwiedzenie w KK i wkroczy antychryst jak do tej pory - niestety - wszystko się sprawdza na naszych oczach z tych objawień na str. ostrzezenie.net warto je poznać

Gość gość
Niestety.Ludzie nie zdają sobie sprawy,że to jest jawne ludobójstwo ludności europejskiej.Żyjemy w chorych czasach gdzie za założenie czapki ze świnką łapie cię policja bo to "może urazić muzumłanów" ,gdzie wartośc****atriotyzm nasza historia jest ******* przez imigrantów. Zachód musi się obudzić całkowicie.Nadchodzi wojna cywilna. Przydałby się jakiś Hitler v2 nienawidzący muzumłanów :(

zapytam na ludowo?o co pretensja do Papieża Franciszka? która się wydziela jak bąki , że co , że nie kopnął w tyłek tych uchodżców tylko stopy im umył?no konkretnie co miał uczynić?miłosierdzia chcę a nie ofiary i jeszcze Bogu co boskie , a cesarzowi co cesarskie czyż nie?a może gdzieś to z odnośnikiem- nie stosować wobec Arabów?