Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KASJERKA Z POBLISKIEGO SKLAPU PODRYWA MOJEGO MEZA

Polecane posty

Gość gość

Jej akcje: --na walentynki mieli jakas promo na perfumy , kiedy maz wszedł do sklepu ta się od razy wypsikala i pytala mojego M czy ladnie pachnie. --często zaczepia go słownie lub puszcza do niego oko --dzisiaj przeszla sama siebie , wydając reszte nie polozyla pieniędzy na tej podstawce tylko prosto do dloni meza przejezdzajac palcem po niej pechowiec.gif i mnóstwo innych- dwuznacznych. Kiedy ja jestem z nim ona zachowuje się ok ale kiedy kiedy jest sam to takie akcje odstawia. Przyszla niedawno do tego sklepu nawet pare razy jak kasowala mi towar to porozmawiałam z nia i wydawala się ok chociaż na oczach taka dziwna jakby cos brala. No i najgorsze -LADNA JEST! nIE Wiem co robic czy zwrocic uwagę czy co. Maz się zarzeka , ze ona mu się nie podoba i twierdzi, ze jest pier...nieta. Ale wiecie jacy sa facec***echowiec.gif

Gość gość
padłem, prowo jak nic

Gość gość
srowo, kretynie PRAWDA!!!!

Gość gość
Noo jacy są faceci? Nie ufasz mężowi? Insynuujesz, że zapewne skorzysta i ją przeleci? Wysokie mniemanie masz o mężu nie ma co:) Na jego miejscu bym się obraziła. Czy Ty puściłabyś się z namolnym adoratorem? Nie? Dlaczego, przecież wiadomo, jakie są mężatki:D I weź nie marudź, że mężczyźni zdradzają częściej. To jak udowadnianie, że najwięcej zakrętów jest w prawo.

Gość gość
mysle, ze 90% facetow skorzysta jeśli kobieta jest ladna.

Gość gość
ja mysle ze 190 % skorzysta