Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjhuia

problemy z matką oceńcie to

Polecane posty

Gość gośćjhuia

czy to normalne że moja matka mówi do mnie "jutro przyjedziecie (ja i mój facet) po mnie i przywieziecie mnie do domu od rodziny" albo dzwoni dziś i mówi przez telefon " w niedziele zawieziecie babcie na msze i odwieziecie do domu z powrotem do domu" . To nie mój samochód, ale mojego faceta i oczywiście że pojechałby jakbym go poprosiła, ale wkurza mnie jej gadanie życzeniowe. Jak powiem że nie pojadę, to zaczyna się drzeć że w niczym nie chce pomóc. I nawet nie pyta czy możemy, tylko wręcz mówi że mamy to zrobić. Według mnie to chore, ale według mojej matki to normalne że powinnam pomagać,. Ok gdybym miała samochód to bym pojechała,ale jak jej nie głupio tak wymagać wszystkiego od mojego faceta, bo to przecież on będzie zawoził i przywoził. Nie wiem może przesadzam, ale dla mnie to dziwne.

Gość gość
to zwyczajna normalna manipulacja stosowana przez matki na swoich dzieciach jak będziesz mieć potomstwo to też tak się zaczniesz zachowywać

Gość gość
Teraz widzisz jakie są kobiety. Faceci to naprawdę spoko goście w porównaniu do bab.