Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu, temp 37.1 37.4, co jest grane 34 dc

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, jestem w 34 dc , owulacje mialam raczej pozno - o ile w ogole byla, ale ok 19 dc., do tej pory okresu nie dostalam, a ciagle mam stan podgoraczkowy ok 37,1- 37,4 , czasem wiecej, roznie zrobilam test ale nie z porannego moczu i negatywny ktora tak miala? ciaza czy nie?

Gość gość
Ciąża, przytulam.

Gość gość
U mnie to 36 dzien cyklu nie mam okresu ani goraczki zadnych objawow

Gość gość
Gdzie ta temperaturę mierzyłas? chyba nie pod pachą? Z samego rana zanim z łóżka wstałas czy w ciągu dnia?

Gość gość
Nie. W ciągu dnia zawsze mierze.. Ciągnie mnie też podbrzusze... Ale byłaby to moja 3 ciąża, nigdy wcześniej nie zdarzyło się żeby test pokazał negatyw w tych dniach, zawsze już w terminie miesiączki był pozytyw.. Ale tym razem test był w południe. Z drugiej strony nawet w południe pokazałby pozytyw jeśli to ciąża

Gość gość
W ciągu dnia jak się ruszasz to chyba nic dziwnego, że nie masz 36.6 tylko trochę podwyższona temperaturę.

Gość gość
Nie przejmuj sie, ja mialam objawy typowo ciazowe, podwyższona temperatura przez minimum 14 dni, zyly na piersiach,ciemniejace brodawki, gruczoly biale, spuchniety brzuch. Bylam pewna ze to ciaza. Poszłam do lekarza i co ? Ciazy nie ma :p Wiec nie ma co sie sugerowac objawami. Tez mialam ciagniecie w podbrzuszu na poczatku. Ja to juz nie wiem jak rozpoznac ciaze skoro nawet posiadajac jej objawy w ciazy mozna nie byc :D Najlepiej idz do lekarza,zbada cie na fotelu i powie czy to ciaza :)

Gość gość
tak ale dopiero za 2 tyg mam wizyte