Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet sie nie stara

Polecane posty

Gość gość

Nie chce nigdzie wychodzić ze mną,ani na zakupy,ani do klubu,ani do kina.W domu zaczyna mnie unikać,mało rozmawiamy,seks jest tylko z mojej inicjatywy.Jedyne co to chetnie dokłada sie do rachunków i do jedzenia. Jestesmy 9lat razem . Czy juz nic z tego nie będzie.

Gość gość
Masz jedno wyjście. Olej go na kilka dni. Wyjedz gdzies na weekend i nie pisz, nie dzwon. Powiedz mu że jedziesz np do domu rodzinnego, z koleżankami gdzie itp. Jak kilka dni odpocznie od ciebie to zateskni.

Gość gość
może być masę różnych przyczyn. Może ma problemy w pracy a może zdrowotne. a może to mały kryzys - powinnaś go wspierać a on się kiedyś odwdzięczy

Gość gość
przez 9 lat nie nauczyliście się szczerze rozmawiać ? to tracisz czas życiowy

Gość gość
Trochę mało napisałaś o waszym związku. 9 lat to kawał czasu. Na pewno dręczy go jakiś problem tylko nie umie o nim opowiedzieć. Tacy jesteśmy. Zwykle gdy się zaangażuje kobietę do problemu to wychodzi z tego problem kwadrat albo nawet i sześcian. Niestety. Więc daj mu czas. Obserwuj dyskretnie jak się zachowuje. Może problemy w robocie, nadmiar zaangażowania z twojej strony. Jest tutaj dużo zmiennych. W jakim jesteście wieku ?

Gość gość
A ty się w jakiś sposób starasz? Faceci lubią być doceniani i lubią czuć się atrakcyjni dla partnerki i potrzebni podobnie jak kobiety.