Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcielibyście się urodzić płci odwrotnej niż jesteście?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja tak.

Gość gość
Nie.

Gość gość
Nigdy w życiu.

Gość gość
nie, jestem leniwa i nie chcialoby mi sie nawet wchodzic na laske zeby ruszac biodrami i ro.ochac :O

Gość gość
Proszę od nowa, żebyście pisali jakiej jesteście płci ;)

Gość gość
Nie- kobieta. Nie chcę być facetem.

Gość paRRRyyys
Jestem kobietom i mam złe zdanie wręcz nienawistne bo to jest j*******e coraz więcj kobiet robi sie ne lesby co zapuszczają wąsa i włosy na nogach a faceci robią sie na kobiety to k***a jest patologioczne nie wmawiajcie sobie ze to tak jest to jest choroba nieuleczalna j*******i patolodzy kiedys Was tolerowałam ale do czasu.

Gość gość
Tak fajnie jest być kobietą?

Gość gość
paRRRyyys dziś Tak to jest choroba, więc dlaczego obrazasz ludzi chorych zamiast im współczuc że nie mogą żyć w zgodzie ze sobą? Nikt sobie mózgu nie wybieral ani płci. Nienawidzę takich jak ty.

Gość gość
fajnie jesli oczywiscie podobasz sie sama sobiej nawet zenskie genitalia sa bardziej estetyczne od meskich, mozna byc kr**** i delikatna i nikt sie za to nie bedzie z ciebie smiac

Gość gość
Moim zdaniem bycie kobieta jest upokarzajace.

Gość paRRRyyys
Wmawiacie sobie chore baby za duzo i tak jest coraz więcej obrzydliwych lesb i kobiecych pedałów masakra, serio nie wiem jak mogłam was tolerować jestescie wszędzie nawet k***a w bajkach dla dzieci. w D***e mam to ze jestes chory/a sama mam j*******ie na głowie z innego powodu a nie uzalam sie nad sobą.

Gość gość
Co niektórzy tutaj to chyba mają problem z głową. Ziazia w główkę.

Gość gość
Pewnie ,ze nie. Jakbym chciała to byłby transeksualizm bo nie czułabym sie dobrze w swoim ciele

Gość gość
To jest naprawdę problem kiedy ktoś nie jest w stanie duszą poczuć się adekwatnie do ciała i to jeeeest straszne. Ja wiem że ze mną jest nie tak od 13 roku życia mniej więcej i nie mogę się dopasować za żadne skarby do świata kobiet, nie czuje tego, to jest mi obce i niezrozumiałe dla mnie jak można czuć się kobietą.

Gość gość
wmawiajcie sobie dalej fetyszysci wlasnych dusz i pragnień że to choroba a nie j****y fetysz

Gość gość
Jaki fetysz hahahah??

Gość gość
paRRRyyys dziś No widać że masz z głową widać. Chuj cię obchodzi co kto robi ze swoim życiem. Nie zaglądaj do cudzych gaci nieproszona zboczona kretynko.

Gość gość
ja kobieta nie, bo kobiety maja latwiejsze i wygpdniejsze zycie, wystarczy znalezc sobie jelenia ktory bedzie na mnie robil, im sie jest inteligentniejsza tym wiekszego jelenia znajdujemy

Gość gość
ja Mężczyzna Nie chciałbym być kobietą choć życie kobiety jest łatwiejsze to jest kompletnie pozbawione sensu gdy brak jej mężczyzny. Ta konieczność robienia makijażu by być atrakcyjnym jest wg mnie nudząca bo trzeba to robić codziennie. Jako mężczyzna budzę się, ochlapię twarz wodą i już jestem atrakcyjny i mogę się pokazać publicznie i nikogo nie straszyć. Ponadto nie muszę być w związku by czuć się fajnym czy atrakcyjnym a kobiety tak. Miałbym o to do siebie pretensje. Choć to co napisała pani wyżej jest szczerą prawdą i kobieta nie musi prawie nic robić by mieć łatwo w życiu to takie leżenie i czekanie na gotowe nie jest w mojej naturze.

Gość gość
Głupszej wypowiedzi niż ta powyżej nie czytałam.