Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata i nie kręcą mnie młode chłopaki tylko

Polecane posty

Gość gość

starsi faceci po 30-stce czy nawet 40-stce... Jestem dziwna? Są tacy męscy i w ogóle, jakoś mi się podobają i straaasznie mnie kręcą :P Oglądają się za mną faceci w moim wieku, ale mnie to jakoś ani ziebi ani grzeje Teraz wlasnie mysle czy sie za takim starszym nie rozejrzec bo oni w koncu tez lubia mlodsze...

Gość gość
nic nowego zawsze były i będą takie kobiety na pewno znajdzie się amator w odpowiednim wieku :D

Gość gość
No napewno;) Już takiego miałam zresztą, ale nie wyszło z pewnych wzgledów to na dluzsza mete... Koleżanki mi się dziwią ,ale tak mam i juz :P Choc mlodym tez sie podobam

Gość gość
No dzisiaj jechałam autobusem i się ciagle patrzył na mnie taki obiektywnie przystojny młody chłopak gdzie w moim wieku i jakoś mnie to obeszło, a inna dziewczyna by sie pewnie cieszyła

Gość gość
Ale może mi sie kiedys odmieni i jak bedę starsza to będę leciała na młodszych kto wie :P Jak narazie starsi są dla mnie tacy mmm, niesamowicie mnie podniecaja.. Oczywisćie nie każdy, ale ideał to taki Andrzej Chyra albo Daniel Craige, az sie rozmarzyłam :D

Gość gość
powiedz no stary ile jeszcze założysz dzisiaj tematów o sobie? i sam sobie w nich odpiszesz :D