Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem zalosna?

Polecane posty

Gość gość

No wiec tak poznalam na.portalu pewnego chlopaka sposobal.mi sie zarowno z wygladu jak i z opisu w pierwszej chwili stwierdzilam ideal, moja bratnia dusza! No i napisalam.do.niego.choc rzadko.to robie przewaznie to facec***isza do mnie. Zagadalam o muzyke ktora lubi ale.on nie odpisal mi nic! Dodam ze mam bardzo ladne zdjecia tam w sumie to chyba zaden mi sie jeszcze nie oparl :D ale tak powaznie nie mowie ze.musze byc w typie wszystkich ale.jestem raczej urodziwa wiec raczej fakt ze mu sie.nie spodobalam raczej nie w chodzi w gre, a poza.tym ze zwyklej grzecznosci mogl chociaz odpisac:) Moze chodzi o to ze jestem tam dosyc elegancko ubrana i sprawiam wrazenie paniusi juz niejednokotnie.takie.opinie slyszalam a.on jest taki klimatowy ubiera sie.na zarno.itd. Ja tez jestem taka realnie kednak mie przywiazywalam zbytnio wagi do tego co mam zapisane na portalu. I pomyslalam ze.skoro mnie ocenil.po.glupiej fotce to.chyba nie ma czego zalowac. Wiem zaraz posypia sie hejty ze pewnie.nie spodobalam mu sie z wyhgladu ale.tam mam naprawde piekne zdjecie wiec no way!:D No ale jest jeszcze kolejna czesc tej historii jak.ktos ma ochote posluchac bez hejtu to opisze :D

Gość gość
A pytanie z tematu czy jestem zalosna bo zalozylam drugie kontonz ktorego napisalam do niego.to.dalsza.czesc histori..

Gość gość
autorko a jestes dziewicom czystom

Gość gość
Jestes zalosna skoro uwazasz,ze koniecznie MUSIALAS mu sie spodobac. I do tego tak wielka uwage przylozylas do tego wygladu, ze nam opisujesz szczegoly. Sa w miare uniwersalne typy, ale i tak znajdzie sie pare osob co bedzie krecic nosem. Albo nie jestes w jego typie z wygladu, albo masz nieciekawy opis dla niego. Albo 2w1. Olal to olal, po co sie wyglupiac chcesz?

Gość gość
No dawaj dalsza część bo się wciaglem

Gość gość
No sa mozliwe ze nie jestem w jego typie przyznaje zr skr**** ze moglo.tak.byc. Co.do opisu nie mam go.tylko wymieniona muzyke i filmy jakie lubie. Ale brzydka nie jestem tandetna lalunia tez nie wiec nie znam powodu dla.ktorwgo.nie.mogl odpisac mi na ta wiadomosc. Albo stwierdzil.ze nie jego.klimat taki elegancki wiele osob na to zwracalo uwage. Badz nie spodobalam.mu sie? No.coz mogli.i.tak.byc.

Gość gość
jesteś paskudna i tyle

Gość gość
Albo sam brak wiekszego opisu po prostu. Takie zycie, jak sie samemu kogos zaczepia to trzeba sie liczyc z olaniem.

Gość gość
No dobrze opowiem choc nie powiem zdololal mnie komentarz wyzej. No ale wiec zalozylam nowe konto.fikcyjne tam ucharakteryzowalam sie na czarna mroczna postac a swoj nick nazwalam imieniem jednej z fikcyjnych rownie mrocznych postaci. Ogolnie.ten opis oddawal czesciowo tez mnie ale.glowie to.mial przykuc uwage. No i napisalam do niego troche nieprzyjemnie on w sumie odpisal.mi.z.uprzejmoscia na co.sie.zdziwilam bo myslalam z poczatku ze.to.taki zadufany w.sobie chlopiec. No i potpzmawialismy chwile okazal.sie.byc.mily i spoko i chyba ho.troche.soba zainteresowalam, no.ale.tam.nie mam.zdjecia. Zastanawiam.sie czy ciagnac ta historie.dalej, czybpisac skoro wczesniej mnie odrzucil. Tylko.w.sumie nie.wiem czemu czy przez.to ze.nie jestem.w jego.typie.czy.dlatego ze byv moze.mylnie mnie ocenil.

Gość gość
Ichcialabym.sie.dowiedziec w sumie czemu ale.jak.sie ujawnie.to.wyjde na psychofanke najprawdoodbniej. wiec co teraz

Gość gość
Wiesz co to poprawna interpunkcja? Tragicznie czyta sie Twoje wypowiedzi. Ja bym sobie dala spokoj, po pierwsze moze pamietac Twoja twarz. Po drugie, po co komu facet ktoremu nie podoba to jak na codzien sie zachowujemy? Nawet jak wygladasz jak paniusia, co z tego? Tak lubisz i masz do tego prawo. Masz sie naginac i umraczniac byle sie komus spodobac? Wiec ogolnie to dosc zalosnie wypadasz w tej akcji.

Gość gość
Najlepiej będzie jak przyznasz mu się że chciałaś go poznać a ze ci nie odpisał to założyłas fikcyjne konto tak Ci się spodobał. Zrób tak.. jak nie odpisze znaczy ze się nie podobasz a jeśli nie chodziło o wygląd to przyjmie to z humorem.

Gość gość
Ale ja jestem taka wlasnie tak sie ubieram na co dzien zwykle na czarno. Tamto zdjecie bylo elegancki niektorzy takie wrazenie odnosili choc to bylo bardziej w stylu hippie;) Ten profil fikcyjny jest nueco przerysowany ale tez z drugiej strony jesli ocenil mnie po jednym zdjeciu to tez troche niefajnie o nim swiadczy. W sumie to tak napisalam nieprxykemnie do niego bo chcialam utrzec mu z tego powodu nosa ale sprawil wrazenie calkiem spoko goscia.

Gość gość
Mi się autorka wydaje sympatyczną i fajną osobą pomimo tej kropki zamiast spacji ;)

Gość gość
Hehe wiem musze popracowac nad interpunkcja, ale dziękuję bardzo :)

Gość gość
Co to za portal sympatia czy badoo czy inne goowno?

Gość gość
Nie nie.inny :) ale nie bede zdradzac tu gdyby ktos chcial mnie rozszyfrowac

Gość gość
To pewnie fotka? Nie chce Cię rozszyfrować tylko się dowiedzieć gdzie takie fajne dziewczyny mają konta :P

Gość gość
Ja tamtego starego juz nie mam,ale nie to.nie fotka :D mam tylko to fikcyjne z mrocznym nickiem

Gość gość
Ogolnie to nie wiem.czy pisac do niego bo mam chyba lekkiego fiola.na jego punkcie a.obiecywalam sobie ze.nie bede sie zakochiwac teraz a final.tej historii pewnie bedzie taki jak zawsze

Gość gość
Warto spróbować..

Gość gość
Ktoś kto słucha ciężkiej muzy, chodzi na czarno i w glanach, nie będzie chciał wymalowanej lali w szpileczkach. Mogłaś dać normalne zdjęcie swoje, takie "neutralne".

Gość gość
Naucz się pisać po polsku paniusiu. Interpunkcja leży. Formułujesz myśli w sposób typowy dla twojego gatunku. Gatunku lasek, które nie muszą się starać, bo wokół nich zawsze kręci się paru kundli. No właśnie kundli, bo normalny facet z charakterem cię zleje, albo tylko wychędoży. Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów w pracy nad sobą.

Gość gość
:D to swetnie ze na podstawie tego jak pisze przejrzales moja osobowosc. Naprawde gratuluje intuicji:D poza tym pisze tak tylko tutaj bo pisze z tel i czesto w emocjach i dlatego tak wychodzi normalnie jak z kims pisze staram sie pisac poprawnie

Gość gość
Nie jestem laska w glanach to nie ten klimat. Ubieram sie na czarno ale glownie w stylu hip hop czasem ale wszystko jest w dobrym tonie raczej nie popadam w skrajnosci. Czasem tez lubie ubrac sie w stylu czarownicy np ciemne czarne tuniki , koronki itp wszystko zalezy od nastroju ;) a na tamtym.zsjeciu nie mialam szpilek.nie bede.tu.dokladnie opisywac jak bylam.ubrana ale to bylo bardziej w.stylu hippie. Choc niektorzy myslelli ze jesttsem.typem elegantki po tym zdjeciu. On tez nie.jest typem metala ale napisal.ze.lubi czarny kolor jak ja i tak byl.tez ubrany na zdjeciach mial tez podobny gust pomyslalam ze bedziemy miec o czym porozmawiac.

Gość gość
Mial tez podobny gust muzyczny mialo byc;) co do tego ze pisze tak mam zlewajacy charakter wcale nieprawda zawsze staram sie odpiswac na wiadomosc chocby z czystej gzrecznosci i.nawet jak ktos nie jest w moim typie na pierwszy rzut oka to staram sie go poznac bo moze okazac sie spoko osobą. Dlatego troche przykro zrobilo mi sie jesli nie odpsial.wlasnie z tego powodu i tak szybko mnie.zaszufladkowal i przez.to skreslił. Poza tym to.ja do.niego pierwsza napisalam wiec ten argument nie wiem co tu mial do rzeczy:p

Gość gość
To co dalej robisz z tym?