Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś był w Heide Park?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś był w Heide-Park? Warto tam pojechać? Chcemy wybrać się z kumplami jakoś w maju, słyszałem że jest spoko. Jak organizowaliście?

Gość gość
Tam jest super. Byliśmy ze znajomymi w zeszłym roku w Heide Park! Naprawdę mega! A jak jedziecie? Na długo? Bo teraz robi się ciepło i te parki są mega oblegane. W razie czego można zamówić sobie wcześniej bilety np przez parkmanię, mój ojciec tak zrobił i na miejscu było spoko!

Gość gość
My w tym roku też jedziemy do Heide-Park, wczoraj kupiliśmy bilety (parkmania.pl), a w piątek zaczynamy majówkę! Nie mogę się już doczekać.

Gość gość
Fajnie tam jest? Bo szukamy pomysłów na wypady dla kilku osób!

Gość gość
Haide-Park to ulubione miejsce naszych chłopaków. Od 3 lat tam jeździmy (wcześniej był Disneyland). Normalnie kupowaliśmy bilety w kasach, ale w zeszłym roku mąż znalazł fajne bilety na parkamnii i bardziej sie opłacało, poza tym nie trzeba było stać kilka godzin w kolejce w wakacje.

Gość gość
A co to za strona? I ile wcześniej warto kupić na niej bilety żeby było taniej?

Gość gość
Tam kupowałam bilety przed wylotem i rzeczywiście udało mi się je dostać dużo taniej niż przy kasie na wejściu. To właśnie magia internetu, że warto szukać, grzebać, aż się znajdzie. A czy warto kupować dużo wcześniej? Możesz i 24h wcześniej i też będzie ok, bo ceny zmieniają się raczej sezonowo, a nie z dnia na dzień :)

Gość gość
Heide Park? Pffff... Tylko Six Flags Over Texas i najwspanialsza atrakcja - Titan.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź, już przeczytałam dawno, ale nie miałam kiedy odpisać ;) Kupiłam bilety na tej stronie, bardzo dobra obsługa, bo oczywiście zasypałam ich milionem pytań. Mogę też polecić Parkmanię :)

Gość gość
A jaka jest różnica w cenie biletów kupionych w kasie na miejscu i tych w internecie wcześniej?

Gość gość
Różnica to około 30% ceny, ale warto zadzwonić albo wysłać maila do obsługi strony Parkmanii jeśli cię to bardzo interesuje :)

Gość gość
Dzięki! Skontaktuję się z nimi:)