Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KwL

Czy ja jestem jakiś dziwny? Czy tak traktuje się faceta który się stara?

Polecane posty

Gość KwL

Mieszkamy razem. 100 dni do ślubu. Mam dzień wolny. Sam przygotowuję "obiad". Karkówka pieczona w sosie ziołowym. Do tego czerwone wino + czekający deser. Ubrany w garnitur. Kwiaty czekają schowane w 2gim pokoju. Ona wraca do domu, otwieram jej drzwi pod krawatem, z uśmiechem na twarzy. Słyszę: "Po co ta cała szopka? Nie rozumiem tego. Pff." Mówię sobie chuj, wytrzymam, może jeszcze nie wszystko stracone chociaż mam chęć wyjebać karkówkę przez okno a kwiaty utopić w kiblu. Podaję obiad, wchodzę z kwiatami i z dystansu słyszę: "Po co to?" Dzielnie się trzymam i odpowiadam: "Dziś zostało równo 100 dni do ślubu. Chcę Ci powiedzieć i pokazać jak jesteś dla mnie ważna". Odpowiedź: "W dupie mam to 100 dni." Obiad w ciszy. Mam chęć się zerzygać na ten talerz bo mam taki kalosz w gardle że nawet nie czuję smaku. Odpuszczam. Wychodzę do 2 pokoju. Wieczór, jakby nigdy nic. 0 przepraszam. 0 wyjaśnienia. Siadamy i wypisujemy zaproszenia ślubne zachowując się jakby nic się nie wydarzyło.

Gość gość
a ch.ooy nas to obchodzi :D

Gość gość
Nie powinieneś z nią brać ślubu skoro tak się zachowuje. Ja doceniam takie gesty narzeczonego. W taki sposób pokazujemy ze nam zależy. Pomyśl czy chcesz z taką wredną osobą spędzić reszczte życia. Po ślubie będzie jeszcze gorzej. Ja bym byla szczesliwa i pochwalila faceta żeby miał motywacje starać się o mnie tak caly czas.

Gość gość
s********j od tej zołzy i ciesz się że pokazała ci jak jest, chyba że chcesz mieć p********e to noś ją na rękach