Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paweł8387

Salon Optyczny

Polecane posty

Gość gość
ja tez poszukuje odpowiedniego salony tylko, ze w lodzi. Moja znajoma polecila mi www.panhilary.lodz.pl myslicie, ze to bedzie dobre rozwiaznie? Dzieki z gory za odpowiedzi

Gość gość
We Wrocławiu chwalę sobie zakład optyczny http://www.optyk-wroclaw.com/ na Krynickiej. Dobrali mi tam ładne oprawki do okularów. Widać,że świetnie znają się na swojej pracy i ją lubią,a dla mnie to ważne przy wyborze optyka.

Gość gość
Ja tez tam kupuję soczewki bo mają jak dla mnie bardzo przystępne ceny.

Gość gość
Ja uczęszczam do salonu optycznego www.oculus.com.pl który jest połączony z gabinetem okulistycznym. Posiadają wszelkie markowe, topowe szkła i oprawki po bardzo atrakcyjnych cenach. Gorąco polecam!

Gość gość
Specjalistyczny Ośrodek Okulistyczny we Wrocławiu www.okulisci.wroclaw.pl posiada w swojej ofercie również i salon optyczny. Wykwalifikowany optyk pomógł mi przy wyborze opraw i szkieł okularowych. Mój wybór padł na oprawki Marius Morel. W ich ofercie znajduje się niewiarygodny wybór marek z najwyższej półki!

Gość gość
W Lublinie niedaleko Wrocławia znajduje się salon optyczny www.droko.pl Tam pomogą wam dobrać odpowiednie okulary i soczewki. W dodatku mają bardzo dobre ceny. Ich salony znajdują się też w innych miastach takich jak Legnica czy Chojnice.

Gość gość
Polecam www.optyk-boutique.pl, mają całkiem atrakcyjne ceny i duży wybór. Jeśli szukacie optyka w Krakowie, to jak najbardziej polecam się udać właśnie do tego.

Gość gość
Można za fajne pieniądze dobrać sobie oryginalne i wygodne oprawki w Oko Design. Podoba mi się u nich że sprzedają oprawki producentów bardziej niszowych a nie tych firm których okulary wszyscy w Krakowie noszą. Spotkanie osoby w dokładnie takich samych oprawkach jak ja bywało kiedyś częste i trochę kłopotliwe.

Gość gość
Wszystkim osobom z okolic Sandomierza i Tarnobrzegu polecam zgłosić się do salonu optycznego www.kosinski.tarnobrzeg.pl Zawsze tam dobieram swoje okulary. Koleżanka kupuje tam soczewki i też jest zadowolona.

Gość gość
Jeżeli mieszkacie w województwie dolnośląskim to polecam wam wybrać się do jednego z salonów optycznych www.droko.pl Salony te są świetnie prowadzone, mają dobre ceny i bardzo szeroką ofertę.

Gość aldona

Z Łodzi z kolei bardzo dobry salon optyczny dla dzieci mieści się przy Próchnika, to Okooko. Bardzo ich lubię za dobre podejście do dzieciaków, świetny wybór i przyjazne ceny. Mają badania na NFZ.

Gość Anka

Ja lubię okulary oryginalne i polecam jak ktoś z was będzie w Poznaniu na Półwiejskiej 30 salon optyczny  www.opticdesign.pl.  W tym salonie znajdziemy praktycznie wszystkie oryginalne marki.