Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli mnie ucho. Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

W tym miejscu jak na zdjeciu. http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/e5zp8yfWaTvqMWiGk1tZZHCyqZovPY Bol pojawua siè przy dotyku i przy poruszaniu głową w przeciwną stronę na i cały czas dokucza ćmi ten ból. Przy jedzeniu czegoś ból sie nie nasila. Najbardziej właśnie przy poruszaniu głową i ucisku. Wiem że mam iść do lekarza i pojde ale po świętach bo teraz pracuje. Narazie chce jakoś domowymi sposobami z tym sobie poradzic tylko nie wiem co to?

Gość gość
Up

Gość gość
boli mnie ucho ale tez boli mnie brzucho

Gość gość
14:26 widac ze ci sie dziecko nudzi na wolnym od szkoły. Jestes podszywem idz sie lepiej pobaw na placu zabaw outsaiderze. To mnie boli i z takich rzeczy się nie żartuje.

Gość gość
Pomóżcie nikt nic nie podpowie.

Gość gość
moze jakis wrzod albo pryszcz ci sie robi,bo ogolnie ucho boli jakby w srodku jak masz zapalenie a nie w tym miejscu,do tego nie boli przy dotyku,a u ciebie wyraznie przy dotyku,sprobuj przykladac tam cos cieplego rozgrzewajacego

Gość gość
wbrew pozorom ucho i brzucho sa ze sobą powiazane. dlatego gdy boli ucho to i brzucho. mnie boli po imprezie gdzie tańczyłem ucha ucha taniec brzucha. podszywaczu masz trochę racji