Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec chłopaka pożera mnie wzrokiem!

Polecane posty

Gość gość

Często jestem u niego w domu i ojciec chłopaka bardzo się na mnie gapi, trochę się krępuję. Mało do mnie mówi, ale zawsze jest bardzo miły, uśmiecha się. Jak jadę z nim autem i siedzę z tyłu i cały czas patrzy się na mnie przez lusterko! Nie wiem co mam o tym myśleć, chlopakowi nie powiedziałam, ale wydaje mi się że po prostu podobam się jego ojcu.

Gość gość
Obciagnij mu i będzie po sprawie

Gość gość
Proszę o jakieś poważne odpowiedzi

Zbieram pieniądze na cele charytatywne! Nie wspieraj fundacji TVN, ani Polsatu i nie daj grosza na WOŚP! Przelejcie chociaż najniższą kwotę na któreś konto bankowe: IBAN PL 13 1160 2202 0000 0000 5891 2938 (Bóg nakarmi głodnych i chorych wyleczy!). 32 1140 2004 0000 3402 4174 7356 (Lekarstwo na raka wynajdziemy i uleczymy Tobie Twoją depresję!). Doładujcie mi numer pre-paid w Orange: 797802798 minimalną sumą 5 zł. Zbieram pieniądze na chleb też! Chcesz to wpłacaj! Nie zmuszam! Podaj numer gg mi swój to Ci zdjęcia wyślę mojej nagiej żony, kochanki, konkubiny i swoje córeczki gołe Ci pokażę!

Gość gość
Od jakiegoś czasu widzę ze nie patrzy na mnie tak normalnie, tylko widzę ze mu się podobam! Nie chcę nic mówić, bo może chłopak pomyśli ze jestem przewrazliwiona.. sama nie wiem, nie daje żadnych sygnałów, jestem tylko miła

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up