Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zagral na moich uczuciach

Polecane posty

Gość gość

Najpierw mnie podrywa, ja nie reaguje, z czasem to sie zmienia (powoli zaczyna mi sie podobac), ale dalej trzymam dystans, bo mu do konca nie ufam (on jest 12 lat mlodszy, bardzo przystojny wloch, a ja typowa szara myszka). Podrywal mnie z dobry miesiac(usmiechy, glebokie spojrzenia w oczy i do tego jego popisy przede mna jakbym byla jego rownolatka). Wczoraj patrzyl mi gleboko w oczy i czekal az sie zdeklaruje, a ja spanikowalam jak nastolatka i wyszlam, krotko mowiac olalam go. Balam sie ze zalezy mu jedynie na zaliczeniu mnie. I chyba mialam racje. Dzisiaj go spotkalam to az mnie zamurowalo. Usmiechnelam sie do niego jak zawsze a on spojrzal na mnie takim szyderczym spojrzeniem, pelnym pogardy, usmiechajac sie sie do tego ironicznie. Mialam wrazenie ze jego oczy mowia mi "co ty chcesz ode mnie babo, ja bym nigdy nie spojrzal na taka jak ty". Poczulam sie jakby ktos mi dal twarz. widocznie podrywal mnie dla zabawy, bo gdyby naprawde mu zalezalo nie potrakktowalby mnie w ten sposob.

Gość gość
No sie przekonalas po co cie podrywal. W czym problem.

Gość gość
olałaś go,to było niegrzeczne tak wyjść więc co się dziwisz ,uraziłaś go ,mogłaś coś powiedzieć wtedy ,teraz się nie dowiesz co w nim siedzi ,

Gość gość
D**ek. Ja mialam swego czasu podobna sytuacje,ale chlopak zachowal sie calkiem inaczej. Delikatnie,normalnie dal mi do zrozumienia,ze podobam mu sie itp.,ale nic z tego wiecej nie bedzie:) trzeba jeszcze miec jaja i byc mezczyzna

Gość gość
Ha ha, a skad wiesz na co on czekal? Powiedzial ci czy tylko dalej patrzyl w oczy...

Gość gość
Wiem ze zachowalam sie glupio, bo wyszlam, ale to chyba nie powod zeby patrzec na mnie z nienawiscia czy pogarda w oczach.

Gość gość
Najgorsze jest to ze razem pracujemy, nie wiem jak teraz powinnam zachowywac sie w stosunku do niego.

Gość gość
Po ile macie lat ?

Gość gość
16

Gość gość
Ja 35, on 23.

Gość gość
Nie moze mi wyjsc z glowy to jego szydercze spojrzenie prosto w oczy, ktore trwalo az kilkanascie sekund. Nie wiem jak mam sobie tlumaczyc jego zachowanie. I pomyslec ze zaczynalo mi zalezec na nim.

Gość gość
Jesteś jego szefowa czy to samo stanowisko? Długo się znacie?

Gość gość
se pomyslal "haha stara prukwa chce do mnie lgnąć? co to to nie /beka" ale jesteś głupia

Gość gość
Może tak patrzył bo był wkurzony a Ty sobie dorabiasz chore ideologie, skąd wiesz co w tym momencie myślał. Sam byłem zakochany w starszej kobiecie wiek taki sam jak u Was mój i jej więc to nie wcale dla zabawy czy coś i mimo że nie jestem Włochem jestem bardzo przystojny.

Gość gość
Jestesmy na tym samym stanowisku, a znamy sie okolo 4 miesiace.

Gość gość
A po jakiemu on gada? Co to za branża? I czy Ty kogoś masz albo on?

Gość gość
prawda jest taka, że włochom tylko roooochanie w głowie, więc ciesz się, że nie jesteś kolejną wykorzystaną dziewczyną na jedną noc, którą on wyrzuci jak zabawkę. znam dużo włochów i właśnie tacy oni są - tylko im dupcie i flirty w głowie :D super kumplowie, ale nigdy dla własnego dobra nie przekraczaj tej granicy. po seksie jeszcze cię obgada w pracy i będzie kicha

Gość gość
Rozmawiamy w jezyku wloskim, oboje pracujemy w zakladzie prokdukcyjnym. Nie mamy partnerow.

Gość gość
Pogadaj z nim może

Gość gość
Tez myslalam zeby z nim porozmawiac, ale nie wiem czy to ma sens po tym jak ironicznie smial mi sie w twarz i szyderczo na mnie patrzyl.

Gość gość
Skoro dzieli was aż taka różnica wieku,to wiadomo że nie chodzi mu o związek lecz o sex.Jesteś 12 lat starsza od niego,więc na co liczyłaś?

Gość gość
Ja liczylem na związek ze starszą bo rownolatki są puste i głupie i do niczego poza sexem się nie nadają. Więc nie generalizuj. Autorko olewaj go na razie jak go to nie ruszy i nie zacznie się starać to ma Cię gdzieś.

Gość gość
Olac go, a czas pokaze czy zalezalo mu na seksie czy powaznym zwiazku.

Gość Stępień Daniel
Właśnie skończyłem oglądać Deadpoola i nie wiem co o tym myśleć. Oglądało się bardzo przyjemnie ale czegoś mi w nim brakuje.. A Wy co myślicie? http://twoje-filmy.pl/movie/lSx5PqPayWRiHEpE

Gość gość
A ja jestem z facetem 11 lat młodszym od siebie, jestem z nim 8 rok i z każdym rokiem jest coraz lepiej, takiego faceta, takiej perełki to ze świecą szukać. A sex mam boski, takiego pragnienia moich piersi, jakby je jadł łyżeczką za każdym razem, orgazmów każdemu życzę. Z tym, że mój jest na zabój zakochany we mnie a ja w nim. I roz******lamy całą sypialnie. Flaki wyłaeżą na wierzch!! Nie wiem jak mogłam być z moim ex mężem. Gburem i hamem, dziewczyny jak żyjecie w związkach toksycznych to się uwalniajcie. Tam czeka na was niebo!!

Gość gość
Najlepsze jest to, ze jak mnie zaczal podrywac to zmienil swoj look, mianowicie zapuscil brode. Zas w dniu kiedy spojrzal na mnie tym swoim pogardliwym spojrzeniem juz tej brody nie mial. On nie spojrzal sie na mnie jedynie z pogarda, on wbil we mnie swoj wzrok,i patrzyl. nie wiem juz sama co chcial przez to osiagnac.

Gość gość
Dziewczyno ciesz sie ze wyszlas z tej historii z godnoscia. Wlosi wiedza jak bajerowac laski.