Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czymogę gdzieś zbadać czy moja dziewczyna była dziewica bo mysle ze oszukuje mni

Polecane posty

Gość gość

Mówiła że jest dziewica ale jakos dziwnie w seksie jest wyzwolona, do tego nie krwawiła zupełnie nic i strasznie krzyczyjak dostaje orgazmu. Miałem parę dziewic i wg mnie ona dziewica nie byla.

Gość gość
Dlaczego nie ozeniles sie z ta pierwsza dziewica debilu i Kubo Rozruwaczu! Wiem, ze to co piszesz zalosna lamago od dziewic - to tylko wymysl twojego ptasiego mozczku. Lecz sie!!!

Gość gość
Od kiedy dziewictwo wyklucza śmiałość i orgazmy? Poza tym krew nie jest wyznacznikiem.

Gość gość
"Miałem parę dziewic" - taa jasne x błona powinna być usuwana chirurgicznie dziewczynom po skończeniu 15 roku życia, wtedy nie nie byłoby takich problemów :o

Gość
:oidiota...są różne błony-bardzo elastyczne, mało, grubsze,cieńsze itp...to ze jej nie leciała krew to nic nie znaczy...:) Może masz tak małego...:D Wiesz ja tak miałam, ze przy pierwszym seksie z drugim facetem pojawiło sie troche krwi, a dziewica nie byłam-miał większego niż pierwszy...

Gość gość
good girl gone bad96 dziś spadaj niedziewico Bóg cię skaże za ten seks nieprokreacyjny i przedmałżeński

Gość gość
Kiedyś zapewne była dziewicą ale niekoniecznie wtedy kiedy ją poznałeś.

Gość
http://zapodaj.net/22840bf9e434d.png.html patrz jak nie wierzysz-dziewczyna moze nie być dziewica, bzykać sie wielokrotnie, a moze pojawic sie krew-przy nowym facecie z większym- jeśli ma taka błonę, a wcześniej trafiała na facetów z niezbyt okazałymi...:P Wiec to o niczym nie świadczy.:) Czytalam ze jakiś % dziewczyn w ogóle rodzi sie bez tego, albo sama moze wsadzała palce tam gdzie nie trzeba.:P

Gość gość
Tak może też być tak że dziewczyna krwawi przy nowym partnerze, i to może być nawet nie od błony tylko od np.otarcia. A często jest tak że dziewica nie krwawi. Niektóre błony są tak naciagliwe, że całkowicie pękają dopiero przy porodzie :p