Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze opiszcie wasze krwawienia i objawy ciąży

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny kochałam sie z mężem w dzień owulacji nie skończył we mnie. Przed okresem miałam objawy ciąży po okresie znowu mnie złapało bolą mnie krzyże, podbrzusze i często chodze sikać. Prosze opiszcie swoje przypadki czy też myślałyście ze to okres ? Jakie objawy po krwawieniu zaczęłyscie miec ??

Gość gość
Zapomniałam dodać że też mnie mdli ale często mam z tym problemy.

Gość gość
U mnie pierwszym obiawem ciąży to powieszenie piersi nie duże ale zauważalne poszłam do gina i faktycznie ciąża z której się b.ucieszyłam.

Gość gość
A występowało u ciebie jakies krwawienie ?

Gość gość
Nie żadnego krwawienia nie było.

Gość gość
Dodam jeszcze ze ostatnio wgl nie mam ochoty na kawe dawniej piłam dwie dziennie a teraz nie zależy mi, nie chodzi o to ze mnie odpycha tylko poprostu nie mam ochoty

Gość gość
I właśnie to mnie martwi bo przed okresem miałam takie objawy na ciąże żyły na piersiach ich ból skurcze łydek w nocy, potem dostałam krwawienia myślałam że to okres jednak po nim nadal mam żyły troszke mniej widoczme ale są, temp.36,9 i często chodze siku. Czy to moze byc ciaza ?

Gość gość
Zawsze przed okresem piersi są nabrzmiałe ale w ciąż powiększyły mi się same gruczoły piersiowe,

Gość gość
Ja mialam dokladnie takie same objawy jak przed okresem + bardzo chcialo mi sie pic i mialam slinotok. W 6 tyg czyli zaraz na poczatku doszly mdlosci.

Gość gościnka58
No może być :D czasem można krwawić pomimo ciąży wiem o tym moja koleżanka miała takie doświadczenia ja zresztą też w czasie ciąży na początku jak gdyby nigdy nic krwawiłam a potem taka wielce zdziwiona byłam że w ciąży jestem :D reszta twoich objawów jest identyczna do stanu towarzyszącego ciąży. Kup sobie test ciążowy bo krwawienie faktycznie się zdarza :)

Gość gość
A czy moje objawy skazują ciąże ??

Gość gość
Wiem tylko że męczy mnie sytuacja z tymi testami nie chce sie rozczarować. W sumie robiłam przed okresem dwa i jeden długo nie pokazywał nic kiedy wróciłam wieczorem potkusiło mnie zerknąć na niego były dwie ale po czasie sie podobno nie odczytuje chociaz czytałam ze wielu kobieta po czasie wyszly dwie kreski i byly w ciazy. Drugi na drugi dzien wyszedl negatywny ale to tez moze byc spowodowane ze orzed okresem ribilam.

Gość gość
Czy któraś miała krwawienie w ciąży ? A po nim jakie objawy ??

Gość gość
Nie jestes w ciazy...

Gość gość
Chce opini dziewczyn ktore byly w podobnej sytuacji.

Gość gość
Ze mialy okres i dalej sobie wkrecaja ze sa w ciazy? No przestan...im wiecej sobie wkrecasz tym wiecej objawow u siebie znajdziesz. Jak poczytasz o raku, to tez napewno u siebie znajdziesz jakies objawy. Mialas okres, test negatywny, wiec ciazy nie ma.

Gość Niebieskakarolcia
Czeste oddawanie moczu to objaw, ale w ostatnim trymestrze ciazy gdy dzieko uciska na pecherz. Moze masz jakas infekcje pecherza, bo to napewno nie ciaza.

Gość gość
Krwawienie w ciąży występuje. Nie koniecznie od znajomego ginekologa słyszałam że częste oddawanie moczu jest jedna z pierwszych objaw ciąży również na różnych forach ginekologicznych można to wyczytac,

Gość gość
Dziwne, że te objawy występują tak wcześnie. Ja miałam na prawdę wiele objawów w ciąży, ale pojawiły się później. Mam wrażenie, że niektóre dziewczyny ledwie facet dojdzie a już mają objawy ciąży ;-) Najlepiej odczekaj, zrób test i będziesz wiedziała. Moim zdaniem w ciąży nie jesteś, ale skoro masz wątpliwości trzeba sprawdzić.

Gość gość
No juz trzy tygodnie mijaja od mojej owulacji. To nie jest tak że czytam o objawach i o zauważam że takie mam. Przed okresem zdziwił mnie ból sutków i żyły na piersiach nigdy tak nir miałam ok sprawdziłam w internecie że może być objawem ciąży dostałam krwawienia dałam sb spokój kiedy nagle po okresie zaczęłam częściej odwiedzać wc straciłam ochote na kawe, żyły nadal są troszke mnie to ździwiło, wiec pierwsze miałam objawy potem sprawdziłam dlatego mam wątpliwości.

Gość Karramba123
Skurcze nog w ciazy sa duzo pozniej, tak samo jak czeste siusianie. Nawetz zdrowe pary kochajac sie w owulacje maja tylko 25% na ciaze (poggogluje obie) a ty mialas nawet okres. Nie jestes w ciazy...

Gość gość
Eeeh już nie wiem w tym wszystkim komu wierzyć na forach ginekologicznych często pisze że skurcze łydek są pierwszym objawem ciąży póżniej tez sie zdarzają, każda dziewczyna ma inna wersje co do ciąży a ginekolodzy jeszcze inna. Nie prosze o wystawienie diagnozy tylko o opisanie swoich objawow kiedy wystepowalo u was krwawienie a bylyscir w ciazy ;)

Gość gościnka58
Późno odpisuję więc nie wiem czy przeczytasz :) ale powiem ci że ja miałam podobnie :D a u znajomej po prostu okres był wciąż taki organizm każdy ma inne objawy i inaczej się zachowuje ciało. Większość kobiet tak nie ma ale ty możesz do takich jak ja należeć :D jeżeli testy takie zawodne to może pójdź do ginekologa to on ci stwierdzi i podpatrz temperaturę ;)

Gość gość
Dzięki wiem ze jest wiele kobiet co tak przechodziły ciąże bo troszke dziś czytałam na ten temat. Tak wiem wiem mam zamiar isc ale dopiero po tych świętach. Temperature mam 36,9 nie mierze ciagle wiec wiele mi nie mówi. Ale jak mierzyłam w okresie to ciągle była taka wysoka. Ale wole sie chyba nie nakręcać

Gość gość
To zrob test. 3 tyg kd owulacji powinien juz dac miarodajny wynik.

Gość gość
No tak mam zamiar jednak w wielki piątek nie bede ganiać po aptekach ;p

Gość gościnka58
A starałaś się? Tak pytam :D To dobrze że się zapisałaś po świętach się przekonasz a temperaturę tak se rankiem i wieczorem np. sprawdzaj żeby się upewnić czy stała może się wyjaśni :) Haha ja też podekscytowana jestem bo chyba drugiego dziecka się spodziewam Powodzenia :D

Gość gość
Odpuść sobie, jeżeli jesteś w ciąży to dalej w niej będziesz, po co się nakręcać. Skup się na świętach, na innych sprawach, po świętach na spokojnie zrób test i się okaże. A co do tego, że kobiety zachodzą trudno w ciążę, to bywa różnie. Ja zaszłam w ciążę za 1 razem i po kilku latach znowu tak samo.

Gość gość
Nie nie starałam sie jakos specjalnie ale nie zabezpieczamy sie, a na mysl o dziecko nawet sie ucieszylam ;)

Gość gościnka58
Ah tak :) Ja o pierwsze też się nie starałam po prostu się "zdarzyło" ale Kocham Bardzo :D a teraz drugiego prawie na 100% jestem pewna bo już wiem jak zachowuje się moje ciało podczas ciąży no i o to drugie to już się staraliśmy :p