Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan pipka

pytanie do WETERANÓW KAFE

Polecane posty

Gość gość
to jest fotka, która była w lewym górnym rogu na pierwszej stronie kafeterii przed zmianą szaty czyli kilka lat temu niektórzy pisali, że pani ma szpotawe kolanka i haluksy

Gość pan pipka
:D zgadza się ludzie nawet pisali żeby tę fotkę usunąć :D faktycznie gufniana jest

Gość gość
w nagrodę po gilgotam Ci jąderka. chcesz?

Gość pan pipka
oj chce bardzo chce. ale jesteś jak ja facetem?

Gość gość
dodam jeszcze, że pod patronatem tej pani, która tak nie podobała się niektórym, kafeteria była o wiele ciekawsza i zabawniejsza, podszywy i prowokacje były rewelacyjne, można było się zrelaksować a teraz gimbaza zapanowała i nie jest tak fajne, mimo to z przyzwyczajenia wchodzę tu :classic_cool:

Gość pan pipka
wyborny podszyw :classic_cool: x zgadza się pod tymi kulasami kafe była o niebo lepsza wysoki nawet fenomenalny poziom podszywu intrygujące prowokacje projekty i dzięki konieczności wpisywania nicków łatwiej się czytało i więcej było zabawnych pseudo no cóż złoty wiek musiał się skończyć :D

Gość gość
czasami przemknie mi jakieś wspomnienie o tamtej kafe, teraz niewiele postów czy tematów mnie bawi, ale składam to na karb swojego wieku, starzeję się to i poczucie humoru mi się zmienia :classic_cool:

Gość pan pipka
wszyscy się starzejemy ale naprawdę było więcej lepszych podszywów i tematy absurdalne ale tak zupełnie od czapy jak fansófka :D albo topik o kasztaniakach ironiczny ale ciepły teraz są także ludzie inteligentni jak ty i ja :classic_cool: ale brak tej aury nonsensu owszem tematy o defekacji były ale nie były w takim nasileniu pamiętasz temat o hygenistach? :D

Gość jołki_połki
złośliwi na kafe pisali na temat tej fotki , że to jest założyciel kafeterii w sukience ! Fakt , 20 lat temu persony na kafe posiadały więcej wyobraźni , niż teraz , dzisiejszy podszyw wygląda powiedzmy tak , kopiuje nazwę użytkownika kafe i wpisuje tekst , że 'jołki_połki' jest pedałem , cwelem albo jakieś inne bzdury, 20 lat temu na kafe podszywacz musiał udowodnić, że posiada wyższe IQ od założyciela tematu a podszyw wzbudzał śmiech na sali i wiele kobiet po przeczytaniu słów 'podszywacza' pisało tak " ze śmiechu wpadłam pod stół !" na tym zawsze polegała robota podszywacza aby było śmiesznie a dzisiaj , 'podszywacz' wymyśli , że jołki_połki 'nie umył swojej duupy' i koniec , smutne to ale prawdziwe, prawdziwych mądrych podszywaczy dzisiaj brak !

Gość pan pipka
święte słowa panie jołki wtedy też były podszywy fekalne ale nie wyłącznie i bywały jakoś błyskotliwe i rzeczywiście reakcja publiki na dobry podszyw była żywiołowa :D

Gość pan pipka
z otwarta tęsknie za inteligentnymi podszywami buzią czekam pod żarowką firmy OSRAM