Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze uszanować Wielki Piątek

Polecane posty

Gość gość

Nie rozmawiać na tematy: erotyczne polityczne zabawne broń Boże cyberek Hejterów i spamerów prosimy o zawieszenie broni. Porozmawiajmy z kulturą. :) 😴

Gość gość
Pierwszy polityczny ze znakiem pokoju. :)😴

Na jakie? Erotyczne? Tu wręcz trzeba ustanowić jakiś dzień, by ludzie odważyli się tu pisać. Proponuję pierwszy kwietnia, coś się przepiszesz, zawsze można zrzucić na prima aprilis. ;) Politycznie, już się rozochociłem, ale postaram się tylko kąsać i nie zaczepiać swoimi teoriami, innymi słowy, nie popełnie grzechu. Zabawne :O nie grozi. Poczucie humoru opuściło mnie dawno temu. Cyberek, uch, ech jestem mokra a mi stoi. Trzeba woła by mnie zaciągnąć by prowadzić tu takie gadki. Intro tak... ale reszta 💤 , to już jak się "temperamata" nie dla waszych oczu ;), więc mi nie grozi, nieuszanowanie zasad. ;) Nie zawieszam broni, bo nie uważam siebie za hejtera, tylko osobę, ktora ma własne zdanie i nie boi się jej powiedzieć a tu wydukać, bo przecież nie napisać. :O Wszystko zawsze lepiej wygląda w mojej głowie, ale nie wszyscy czytają w cudzych myślach, dlatego moje posty wydaja się takie niezrozumiałe. Staram się to naprawić, ale już w dzieciństwie widzieli we mnie zdolnego, ale leniwego, co wychodzi na starość :( Z kulturą jestem na "ty" Mówię dzień dobry i do widzenia, ludzie właśnie za to mnie kochają. Można sobie tak nabić ze sto postów jednego dnia. :) ...

Gość gość
hehehe piotr opowiedz lepiej czy znowu und ponownie dobierały sie jakieś persony non graty do twojego anusa and jak to sie skończyło dla twoich zwieraczy ? Aha, sram ci do ryja trzeba sie przywitać. :)

Gość gość
Pièrdolta sie obleśni hejterzy!

Gość gość
A czemu niby Wielki ten piątek ? Godzin ma więcej czy godziny dłuższe ?

Gość gość
zapytaj jakieś dziecko aby ci wytłumaczyło

Gość gość
Hejterzy to tacy frustraci, którzy mieszkają w mieszkaniach komunalnych i pasożytują na społeczeństwie biorąc zasiłki, a co jakis czas ustawiają sie w kolejce po nowe mieszkanie. Inaczej nie potraficie lenie i nieroby! Z dziada pradziada tak macie.

Gość gość
Z babci , prababci , nieuku. Mazurki piec & baby a nie tu umoralniasz jak radyjko doktora od wyłudzania kasy od emerytów.

gość dziś Normalnie bym cię zignorował, jak każdą pomarańczę, po za tymi klasycznie rozdeptywanymi ale ty piszesz do mnie po imieniu, jak byśmy razem wódkę pili i to z błędem ortograficznym, bo i to już ode mnie, imiona piszę się z dużej litery smyku. ;) :D A co do tych, co się dobierają... kończą na marginesie, bo nie łatwo przewala się z autsajderem. Zasłużyłem sobie na to by być dość rozpoznawalnym chuujem . Na złodziejskie zagrywki, reagują jedynie świeżaki i ekipa od Deki z małpą, parę osób z ogólnego o nieświeżym oddechu i Kuszełłe. {śpioch]

Gość gość
Nowalijko , wal się na pysk ze schodów i idź kimać do śmietnika.

Gość gość
"Z babci , prababci , nieuku. Mazurki piec & baby a nie tu umoralniasz jak radyjko doktora od wyłudzania kasy od emerytów." x Tu masz tłuku: http://synonim.net/synonim/z+dziada+pradziada A teraz wypièrdàlaj!

Gość gość
Wal się cwelu z wybielonym anusem.

Gość gość
W Y P I E R D A L A J TŁUKU

Gość gość
nie ma świętości...

Gość gość
Jak sobie wybielił dupę , to niech się cweli a nie siedzi na kobiecym forum nieuk obleśny.

Ja tu walę ściany tekstu a wy mi tu z takim badziewiem?!!!! Wyp*****llaj z tematu, bo nie chce mi się czytać, który raz z rzędu założyłeś te same skarpetki. :O

Gość gość
Po co komu świętości, oprócz dewotek i klechów?

Gość gość
Nowy to Koke, nikt inny normalny nie stosuje tak poyebanego stylu jak tych dwóch.

Gość gość
Nowalijko , wypierdolić to se możesz z glacy we framugę. Nie trzeba będzie zegarmistrza do ustawienia dwóch twoich klapek w czerepie.

Gość gość
:D

Gość gość
bon mot dla hejterow: w y p i e r d a l a ć n i e r o b y z f o r u m