Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola96

Palcówka, czy nie jestem dziewica?

Polecane posty

Z moim chlopakiem jestem 5 miesiecy, nie zdecydowalismy sie jeszcze na seks i gdy chlopak robi mi palcowke , robi to zazwyczaj 2 palcami i wchodza mu one bez problemu , a robi to dosc szybko i ostro a czasem nawet bardzo. Kiedys podczas rozmowy powiedzial ze on tam zadnej błony nie czuje i byc moze ja przebilam tamponami , jednak łudze sie ze byc moze po prostu jej nie czuje gdyz nie jest on zbyt doswiadczony w tych sprawach , jak i ja . Czy to mozliwe zebym nie posiadala blony dziewiczej jezeli moze mi robic ostra palcowke 2 palcami ?

Gość gość
Mogła być bardzo cienka i tyle.

Gość gość
i pewnie masz 16 lat?

Gość gość
Siądź na k****a , poujeżdżaj a okaże się.Po po takiej jeździe ukaże się krew, to znaczy , że była i właśnie się przebiła.Jak krwi nie będzie , to znaczy, że paznokcie miał długie u paluchów i ci przebił przy palcówce.

Gość gość
Normalny nie zboczy ginekolog nie przerywa błony dziewiczej bada przez o***tu ale teraz wystarczy usg po powłoce brzusznej! Błonę zostawia się dla męża prawiczka ja tak miałam i był to wspaniały seks bez bólu.

Gość gość
Ja blone mialam przez dobre kilka miesiecy różnych zabaw, wlacznie z wkladaniem penisa (sporego penisa), malych wibratorow etc ale do pelnego stosunku nie dochodzilo bo jednak bolalo mnie, bardzo powoli wszystko szlo. A to ta glupia blona po prostu, mialam ja dosc gruba najprawdopodobniej i zamiast peknac to sie rozciagnela i czasami dawala o sobie znac. A ja myslac, ze jej nie ma sadzilam, ze po prostu za waska jestem (u gina tez mialam problemy kiedys podczas badan) Nie wiedzialabym nawet o tym gdyby nie to, ze po tych paru miesiącach raz kilka kropelek krwi nie zostalo na przescieradle. Dla mnie blona z dziewictwem nie ma wiele wspolnego, bo mozna jej w ogole nie miec a mozna właśnie miec przez dluzszy czas.