Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka41

forma na lato

Polecane posty

Gość Julka41

Robi się ciepło, każda z nas chce wyglądać jak najatrakcyjniej w piękne i ciepłe dni. Zastanawiałam się jak możnaby szybko schudnąć, troche poczytałam bo słabo się orientuje w tematyce. Ogólnie wszyscy polecalają ćwiczenia i diety itd. nie mając wiedzy na ten temat zaczęłam szukać rozwiązania i znalzłam plan treningowy, diete i suplement w jednym. Zamówiłam już ten produkt, jestem w trakcie stosowania. Na razie nie ma dużych efektów bo to dopiero pierwszy tydzień, ale wszystko fajnie opisane, wyjasnione po prostu profesjonalna wiedz podana dość prostym językiem. Jak też nie macie zbyt dużego pojęcia o tym jak schudnąć, od czego zacząc itd to mogę Wam to polecić bo widzę, że to działa. Z resztą sami sobie o tym poczytajcie bo to ciekawe www.greenpowerslim.pl

Gość asiutka  1999
Ja cały rok ćwiczę, biegam, gram w tenisa. Nie mam problemu aby być w formie

Gość AniaLx
to wszystko zależy jedni mają dużo pracy mało czasu i nie mogą sobie go w odpowiedni sposób zorganizować. Żeby zdobyć wiedze potrzebną do efektywnego treningu trzeba trochę poczytać i jeszcze więcej po praktykować. Jeżeli nie masz na to czasu chyba, rzeczywiście lepiej pójść do trenera lub skorzystać z czegoś takiego.

Gość czesia23
Trochę ruchu nie zaszkodzi, aby wyglądać ładnie. Jak jest pogoda to polecam pobiegać a jak jest brzydko to kupić sobie bieżnie np. taką http://profitness.pl/2-bieznie#/ i pobiegajcie na niej nawet oglądając jednocześnie telewizor. Jest to dobre połączenie .