Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

35 letni facet który nigdy nie był w związku. Mam uciekać?

Polecane posty

Gość gość

Fajny się wydaje, ma pracę, inteligentny i całkiem jak dla mnie przystojny. No ale gdy powiedział mi ze nigdy nie był w związku, ze nie miał szczęście w miłości to zapaliała mi się czerwona lampka. 35 lat nie mieć szczęście w miłości, czy to możliwe?

Gość gość
Zapytam inaczej, czy jest szansa że ten facet jest normlany? Nie wiem zupełnie co o tym myśleć, dla mnie to jest niepojęte tak szczerze mówiąc/

Gość gość
Są różne przypadki. Nieraz ktoś ma tragiczny los i nie ma szczęścia w życiu.

Gość gość
TAk, to możliwe. Wiem, ze dla niektórych niepojęte, ale możliwe. NIe bój się, daj mu szansę. Może i nawet lepiej, ze nie był w związku

Gość gość
No tak, ale my się poznaliśmy już jakiś czas temu a on wcale nie wydaje się być otwarty na związek. Mi zależy na nim pomimo że się boję ale w nim jest jakas blokada. Dlatego wydaje mi się ze to on nie dopuszcza nikogo do siebie.

Gość gość
raz się wydaje być zainteresowany a potem się wycofuje, gdy ja tez się wycofuję to on wcale nie zabiega. Jest w nim jakas niestabilność która mnie dobija.

Gość gość
ja bym całe życie uciekała od bab gdybym była facetem wiec ja mu się nie dziwie ,jest bardziej normalny od wszystkich po prostu lepiej sobie radzi z ciśnieniem na fiuta i nie sprzedał się żadnej małpce

Gość gość
mozliwe, moze mial tradzik , fobie spoleczna czy niesmialosc albo nadwage

Gość gość
ale można mieć trądzik do 25 lat, nadwagę tez można zrzucić i sobie jakos układać życie. A tu 35 lat i zero związku na koncie?

Gość gość
,,ja bym całe życie uciekała od bab gdybym była facetem wiec ja mu się nie dziwie" Dobre stwierdzenie :-)

Gość gość
fobi społecznej tez nie ma bo jest raczej otwarty i wyluzowany,nie widać żeby się stresował w kontakcie z kobietą. natomiast ja się przy nim stresuje pomimo ze byłam w zwiazzkach

Gość gość
Trądzik można mieć i do 30 albo i nadal.

Gość gość
Nie miał trądziku. Już o takich skrajnościach to nie myślę, poza tym co trądzik przeszkadza w tym aby się z kims związać?

Gość gość
Trądzik ryje psychikę, zwłaszcza jak się ma go długo, czlowiek się zamyka na ludzi, na kobiety. Sam mam 25 lat i nigdy nie byłem w związku. Trądzik odcisnął na mnie olbrzymie piętno, mimo, że już go nie mam.

Gość gość
wiesz co co innego gdyby on miał tak jak ty 25 lat to bym się tym nawet nie przejęła, no ale facet ma 10 lat więcej i chyba nie powiesz mi ze to normalne i że przez trądzik się zablokował na 35 lat:-(

Gość gość
Ale mnie trądzik zablokował już na zawsze. Bo nadal nie umiem otworzyć się na kobiety. Gdybym dożył 35 tki, to nadal byłbym bez związków.

Gość gość
pewnie jeszcze prawik... rzuć go

Gość gość
W sumie im dluzej zyje na tym swiecie tym coraz bardziej jestem w stanie zrozumiec motywacje takich osob jak ten facet. Do czego sie pchac, to zadne miody nie sa a dzisiaj latwo sie przejechac na jakiejs k****e co bedzie przepuszczac twoja kase a na koniec znajdzie sobie nowego ogoniarza a ciebie pusci z gola dupa i alimentami