Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jołki_połki

Polki i kochane nasze dziewczyny Polki

Polecane posty

Gość jołki_połki

takim sygnałem i takim tematem powinien teraz minister MSZ , czyli minister MSZ podjąć temat , czyli pan Wawrzykowski ale z punktu widzenia dyplomacji polskiej nie podejmie takiego tematu a trochę szkoda, moim zdaniem polskie MSZ powinno poinformować nasze dziewczyny o zagrożeniach ze strony tak zwanych Muslimów w Polsce , już nie będę wspominał o zagrożeniach w Polsce od strony Muslimów , których teraz jest powiedzmy 'garstka' , czyli ok. 1000 obywateli ze Świata , jako muzułmanie , którzy przybyli do Polski z Syrii , Afganistanu , z Turcji i innych krajów arabskich i muzułmańskich , to jest pewne i są w Polsce i w wielu miejscach Polski , MSZ oraz MSW ukrywa te miejsca pobytu w Polsce tych muzułmanów ale są widoczni w Warszawie, Krakowie i w innych miastach Polski , wiem, że wielu kobietom w Polsce podobają się tacy 'czarni' i polska kobieta nawet wskoczy w ogień za takim 'czarnym' ale weź pod uwagę polska dziewczyno , że taki 'czarny' jest związany ze swoimi organizacjami , gdy pomagasz temu 'czarnemu' to pomagasz jego organizacji , wiem, wiem, zakochana jesteś i chcesz pomagać swojemu przyszłemu mężowi w jego pracy i w zadaniu , które otrzymał od swojej organizacji aby zamordować ludzi na dworcu kolejowym przy kasie albo w metrze lub na dworcu , wielu z tych 'czarnych' otrzymuje takie zadanie ! natomiast , potraktuj to koleżanko i nasza dziewczyno jako elementarz , znam kilka kobiet z Polski , które pracowały na umowach w Emiratach Arabskich , w Dubaj , w Libii , w Libanie itd., gdy w Polsce wyjdziesz sama powiedzmy wieczorem aby pobiegać po kolacji a widzę, że takich kobiet jest mnóstwo i gdy jakiś 'czarny' się do Ciebie dowali, dopierdzieli to krzycz , krzycz dziewczyno , 'czarni' nie znoszą krzyku kobiety i weź pod ramię nawet jakiegoś dziadka , pójdź z tym dziadkiem kilka kroków , powiedz 'czarnemu' wprost , że ten 'dziadek' to jest Twój facet i niech sié czarny odwali od Ciebie , Czarni uciekają na widok kobiety z facetem , kobieta samotna nie ma szansy i to 'wykorzystali' czarni w Niemczech i obmacywali Niemki bezkarnie !

Gość gość
Mnie do muslimów nie ciągnie :P