Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każdy facet na to pójdzie ?

Polecane posty

Gość gość

Każdy zainteresuje się dziewczyna z bogatego domu, jeśli ta będzie chętna i otwarta na znajomośc nie patrząc na portfel, status materialny faceta? Zakładając że może nie jest gruba ale jest brzydka

Gość gość
oj impotencie, żal mi cie

Gość gość
Jestem kobieta

Gość przerost tresci nad forma
nie, faceci nie są materialistami i znacznie bardziej liczy sie dla nich wygląd. jak jesteś brzydka i niesympatyczna to drogie gadzety ci nie pomogą.

Gość gość
Akurat kasa jest tu najmniej istotna i kobieta musi sie podobać, co nie znaczy że musi być piękna, bo atrakcyjność kobiety to nie tylko ladna buzia.

Gość gość
Nie każdy, bo nie każdy facet jest materialistą, co mi po bogatej dziewczynie jak ta kasa i tak nie jest moja :) Ale zawsze masz szanse na znalezienie meskiej d****** wystarczy się afiszować z bogactwem, a jakiś się na pewno przypałęta.

Gość gość
Zawsze jakiś prestiż ze jestes z bogatą a nie biedna

Gość gość
prestiz to jest jak bedzie z ladna a nie z bogata. bedac z bogata i brzydka zamiast prestizu wychodzi na frajera ktory sie polasil na kase.

Gość gość
faceci lecą na kasę tak samo jak baby albo i gorzej - wiem to po sobie. co ktoregos poznaje to wygląd, praca wyksztalcenie ok. poki nie dowie sie że nie mam mieszkania ani samochodu. wtedy jest wygaszanie kontaktu. oczywiście żaden sie nie przyzna że oto mu chodzi, hehe

Gość gość
nie

raczej ty przed sobą się nie chcesz przyznać, że jesteś np. wredna i dlatego cię zostawiają :D zawsze tez możesz sie spotykać tylko z tymi ktorzy mają mieszkanie i samochod i będziesz miała problem z glowy przy okazji zobaczysz że też odchodzą więc problem tkwi w czym innym.

Gość gość
przerost tresci nad forma dziś raczej ty przed sobą się nie chcesz przyznać, że jesteś np. wredna i dlatego cię zostawiają smiech.gif zawsze tez możesz sie spotykać tylko z tymi ktorzy mają mieszkanie i samochod i będziesz miała problem z glowy przy okazji zobaczysz że też odchodzą więc problem tkwi w czym innym. xxx nie znasz mnie a piszesz że to przez mój charakter? spoko. no to podam przykład koleżanki - ładna, mądra, spotykała siez bogatym facetem (miał swoją firmę) i przeszkadzało mu, że ona mieszka u rodziców, że nie ma samochodu i przez to nie może wbic do niej kiedy by chciał oraz nie jest mobilna. zerwali

Gość rozi en
do autorki- nie nie kazdy a raczej niewielu. dla facetow wazny jest wyglad w pierwszej kolejnosci. potem charakter. a dlaczego z gory zakladasz ze jestes brzydka? masz kase to dzialaj. nie musza to byc operacje plastyczne ale jakies drobne korekty- fryzura moze usta wypelnione kwasem.

Gość gość
spotykała siez bogatym facetem (miał swoją firmę) i przeszkadzało mu, że ona mieszka u rodziców x I miał rację, bo to już była różnica klas i mogło być tak że to ona poleciała na kasę. Jeśli ktoś odniesie jakiś sukces, to oczekuje również partnerki z odpowiedniego poziomu, bo po co utrzymywać darmozjada który nic nie osiągnął?

napisałem że np. co jest powodem nie wiem , ale na pewno nie to co napisałaś. może to jakiś dzieciak był, takie przypadki zdarzają sie niezmiernie rzadko bo faceci są prości i niewyrachowani. znam dziewczynę bardzo bogata z naciskiem na bardzo i z tego co wiem miala jednego faceta którago poznała na studiach w londynie z bardzo biednego kraju wszyscy się śmiali że pewnie wizę chce do eu on chyba nie miał pojecia czy jest biedna czy bogata, a tak nigdy żadnego faceta się jej poderwać nie udało mimo usilnych prób .główną jej wadą jest nadwaga a do tego ciągle się nad sobą użala nawet znajomi mają jej cześto dośc i musza od niej odpoczywac . nie przejmuj sie wiec brakiem tego mieszkania to nic nie zmieni ona wraz z siostra niedawno wybudowala kilka bloków mieszkań a i tak nic się w jej zyciu nie zmieniło :D jak była w depresji tak pewnie nadal jest wiec jak widzisz kasa nie gwarantuje nic. z kobietami jest nieco inaczej bo one bardziej kalkuluja ale to też dopiero w pewnym wieku im się to włącza. młode potrafią być bezinteresowne :D

do autorki- nie nie kazdy a raczej niewielu. dla facetow wazny jest wyglad w pierwszej kolejnosci.>>doklładnie mam takei samo zdanie. do kogoś wyżej wielu facetów utrzymuje darmozjada jak to nazwałaś i są bardzo szczęsliwi z tego co widze. faceci nie postrzegają kobiet przez pryzmat sukcesu w sensie pracy wrecz przeciwnie.

Gość gość
gość dziś spotykała siez bogatym facetem (miał swoją firmę) i przeszkadzało mu, że ona mieszka u rodziców x I miał rację, bo to już była różnica klas i mogło być tak że to ona poleciała na kasę. Jeśli ktoś odniesie jakiś sukces, to oczekuje również partnerki z odpowiedniego poziomu, bo po co utrzymywać darmozjada który nic nie osiągnął? xx jak darmojzada ktory nic nie osiągnął? dlaczego piszez o kims kogo kompletnie nie znasz takie rzeczy? miala pracę, znała 2 jezyki obce, wyzsze wyksztalcenie - to nie jest ktoś, kto nic nie osiągnał. on od początku znał jej sytuację, wiec po co sie pchal w związek z nią?

Gość gość
facec***atrzą na kasę - a raczej na posag, jaki laska dostaje od rodziny. mnie jedno z pierwszych pytań jakie zadają to "kiedy mnie do siebie zaprosisz?" a ja mam tak sytuację ,ze akurat nie mam warunków - niestety. natomiast mam wiele innych rzeczy do zaoferowania. jednak to już nic nie obchodzi, na wbiciu do mnie się zaczyna i kończy. widocznie takie mają priorytety...

może chca się wbijać do ciebie w innym celu niz sadzisz :D ja stawiam ze nie po to aby lokal ogladac ale co innego maja na mysli :D

Gość gość
W dzisiejszych czasach nie ma co ukrywać ale to kasa jest priorytetem, co mi po znajomości 12 języków, 9 fakultetach, itd... jak będę zarabiał 1500zł i mieszkał z rodzicami. Wiążąc się z osobą z niższej klasy społecznej nigdy nie będę miał pewności czy aby ta osoba nie jest ze mną dla kasy, dziś związki nie są niczym pewnym, kobiety chętnie zaciągają facetów przed ołtarz,a 3 lata później narzekają i odchodzą, więc dlaczego mam ryzykować utratą połowy swojego ciężko zapracowanego dorobku, tylko dlatego że kobieta się rozmyśliła i przestała kochać? Zauważ że gdy meżczyzna zostawia żonę to na ogół również zostawia jej część swojego majątku, robi to aby zadość uczynić kobiecie za stracone lata, natomiast gdy to kobieta odchodzi to nie odpuści, musi odebrać facetowi jak najwięcej mimo że to ona zniszczyła małżeństwo i to ona podjęła decyzję o odejściu. A tak się składa że ponad 80% pozwów rozwodowych składają kobiety.

, więc dlaczego mam ryzykować utratą połowy swojego ciężko zapracowanego dorobku, tylko dlatego że kobieta się rozmyśliła i przestała kochać?>>a ty wiesz co to intercyza ? chyba na budowie tę kase zarabiasz skoro taki jesteś niekumaty, zmiast szukac ze swojej kasy jak w indiach wystarczy poczyttać co to te intercyzy :D

ze swojej kasty mialo być.

Gość gość
Takiś cwany, pokaż mi laskę która zgodzi na ślub po tym jak powiesz że chcesz mieć intercyzę? U 99% jesteś stracony, bo zostanie to odebrane dosłownie "nie kochasz mnie". Kobiety nie są takie głupie, muszą się ubezpieczyć na wypadek gdyby związek im nie wyszedł, albo gdyby się rozmyśliły, one doskonale wiedzą że po ślubie się zmienią, że nie są w stanie być takie milutkie przez lata i dlatego szybko dążą do ślubu, bo po ślubie mogą być wreszcie sobą.

Takiś cwany, pokaż mi laskę która zgodzi na ślub po tym jak powiesz że chcesz mieć intercyzę? >>ja uważam że każda normalna bo intercyza ma same zalety poza tym sa rózne rodzaje nie chce mi sie tłumaczyc poczytaj sobie sa np. z wyrownaniem dochodów na wypadek gdyby malo zarabiala i sie bala ze zostawisz ja np. z dziecmi. jak sie zadajesz z pustakami ktore nie wiedza co to i dla nich = nie kocham cie to twoj problem. normalny czlowiek wie ze w pewnych przypadkach intercyza chroni przed bankructwem.