Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie tesciowej po moim poronieniu

Polecane posty

Gość gość
Kolejna która czytać nie umie... Przeciez napisala, ze to nie po poronieniu to o co ci chodzi? Nie rozumiem twojego bulwersu. Nikt tu sie nie rozczula a jak ciężko to czytać to po co wchodzisz?

Gość gość
Zazdrośnice niedor****ne, które nie maja faceta hahahaha autorce zrobi jeszcze mąż dziecko ile będzie chciała, a ile seksu będzie uuuuu dla was to obcy temat :D hahaha

Gość gość
no dokladnie niech sie okresli nie nie przyjade zle sie czuje kiedy indziej sie spotkamy i po temacie,nie rozumiem z czego robisz larum,mam wrazenie moze bledne ze tobie wrecz przyjemnosc sprawia ze mozesz tak manipulowac przyjazdem,a niech sie martwi czy na pewno bedziemy :o patrz zebys kiedys w takiej samej sytuacji nie byla jak twoja tesciowa,jak ci jakas dzinia tez bedzie fochy stroic :o nie nie jestem tesciowa tak tez mam meza 🖐️

Gość gość
Poronienie i lyzeczkowanie jest lżejsze niż okres. Oczywiście tylko fizycznie, miałam i wiem. Cudujesz, chcesz żeby się z tobą piescic

Ludzie pezcież napisała,że to żołądek i już jest lepiej. Dla mnie problemem jest brak akceptacji teściowej przez Autorkę i dobra okazja aby nie pojechać. Tyle.