Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarysowanie na parkingu

Polecane posty

Gość gość

Takie pytanie. Dziś pod cmentarzem taka sytuacja. Zaparkowałem auto a ze przejechałam bardzo blisko starego cinquecento wysiadałam i sprawdziłam czy go nie zarysowałam przypadkiem. No ale nic nie zauważyłam ani na swoim ani na czyimś aucie. Właściciela niestety nie było. Po powrocie z cmentarza, wspomnianego auta juz nie było a za moja wycieraczka była bardzo obraźliwa kartka, że jestem ci** i ze sie nie odchodzi jak sie walnie w auto i ze spisał moje numery rejestracyjne. Sprawdziłam jeszcze raz swoje auto, nie mam zarysowań, przynajmniej nowych ;) jeżdzę od 12 lat całkiem dobrze, nigdy mandatu, punktów nic. Nigdy tez nie przydarzyła mi sie taka sytuacja i teraz martwię sie czy nawet jeśli jakimś cudem otarłam to auto... Chociaż nie wydaje mi sie to czy czekają mnie jakieś problemy. Co robic ? Nie mam numerów tamtego auta bo nie spodziewałam sie afery. Inaczej stałabym tam by spisać jakieś oświadczenie czy cos... Podpowiecie jak to teraz wyglada ?

Gość gość
Ja bym się nie martwila tym za bardzo. Gdyby mnie ktoś zarysowal poczekalabym na niego. Trafił ci się pieniacz. Nie myśl o tym. Świata są ☺

Gość gość
No ja tez bym zaczekała, gdyby ktoś mi wskazał auto, bo zakładam ze mnie nie widzieli skoro nie wołali ani nic. Przecież wiadomo ze za chwile bym wróciła z cmentarza... Ale jakoś tak nie moge przestać o tym myślec ;/

Gość gość
Nie przejmuj się. Gdyby coś miało z tego być poczekalby żeby spisać oświadczenie. Teraz ciężko będzie mu cokolwiek udowodnić. Głupi człowiek ci się trafił. Nie martw się

Gość gość
skoro Tobie się wydawało, że mogłas zarysować ( sama napisałaś ze obejrzałaś dokładnie oba auta) i była kartka, że "zarysowałaś" to pewnie zarysowałaś ( bo chyba taki przypadek: Tobie się wydaje, że zarysowałaś i jednocześnie kierowca-pieniacz, który nie wiedząc " że Tobie się wydaje, że zarysowałaś" sam sugeruje, że zarysowałaś - prawdopodobieństwo jest równe trafienia 6 w lotto), spodziewałabym się jakiegoś wezwania z policji na wyjaśnienia. Siedzieć nie pójdziesz, raczej żadnej kary nie będzie oprócz nieprzyjemności ciągania po komisariacie.

Gość gość
Dzięki. Moze faktycznie niepotrzebnie się martwię ;/

Gość gość
Wydawanie się to nie zarysowanie. Teraz będzie musiał udowodnić że jego i jej rysa pasują do siebie. No to niech udowadnia skoro nie zrobił tego na miejscu Autorko nie martw się za wczasu :*

Gość gość
Ja sprawdziłam. I byc moze ktoś to widział i powiedział. To juz dało pole to działania. Gdybym widziała uszkodzenie to bym tam stała i czekała a ze nie było, odetchnęłam z ulga i odeszłam. Ech... Ja wiem ze nie pójdę siedzieć, przecież nic nie zrobiłam ale ta obraźliwa krótka bardzo mnie wytraciła z równowagi... Jak wogole mozna tak kogoś zwyzywać ... Ech... No nic. Ostatecznie będę sie tłumaczyć tylko to wogole bez sensu...