Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieckoMiećChce

Czy lekarz mógł się pomylić ?

Polecane posty

Gość dzieckoMiećChce

Witam. Mam pytanie czy to jest możliwe że lekarz się pomylił czy ze mną jest coś nie tak ? W piątek 18.03.16 robiłam 2 testy ciążowe i wyszły Pozytywnie. 22.03.16 Poszłam do ginekologa bo strasznie bolało mnie podbrzusze i piersi. Stwierdził, że nie jest pewny bo dokładnie nie widać bo może być za wcześnie ale na 80% to ciąża. Przepisał mi luteine i kwas foliowy oraz skierowania na badanie krwi i kazał zapisać się na 5.04.16 tak też zrobilam zrobiłam. A gdy 25.03.16 zrobiłam 2 test wyszło negatywnie. Co to może znaczyć ? Dodam, że od 3 lat staram się z mężem o dziecko.

Gość gość
Kiedy była ostatnia @. Zrób we wtorek beta hcg ;)

Gość Miecdzieckochce
Od 11 do 18 marca

Gość gość
Miałaś okres do 18 i robiłaś tego dnia testy?

Gość gość
Przepraszam pomyłka okres miałam w lutym od 11 do 18 lutego. Za dużo na głowie i się wszystko kręci

Gość gość
Beta hcg

Gość gość
Może po prostu zaczekaj do wizyty, jeżeli jest ciąża to będzie. Wiem, że ciężko czekać, ale skoro czekałaś 3 lata to i tydzień jeszcze wytrzymasz.

Gość gość
Zrób po świętach bhcg bo to najpewniejsze. Jest taka opcja,że byłaś w ciąży ale poroniłaś bo skoro testy wychodziły pozytywne a nagle negatywne to znaczy,że spadł hormon bo z każdym dniem testy powinnny wychodzić z coraz ciemniejszą kreską.Jest jeszcze jedna pozytywna opcja.. Być może pierwsze testy kupiłas o większej czułości i wyszły pozytywne a te drugie o mniejszej i dlatego jeszcze nie wykazują.Ja tak miałam,że na teście o mniejszej czułości ledwo widziałam kreskę a w tym o większe już była widoczna tak konkretnie

Gość Miecdzieckochce
Raczej nie poroniłam, ponieważ nie miałam od lutego żadnego okresu ani nawet plamienia. Po świętach porobie badania. Dziękuję wam za odpowiedzi

Gość gość
Mogłaś nie poronić ale ciąża może być już obumarła.I dlatego nie ma plamień i krwawień. Oczywiscie mam nadzieję że tak nie jest i będzie wszystko dobrze. Głowa do góry i daj znac.

Gość gość
Autorko mnie na 2 dni przed planowaną miesiączką testy wykazały delikatną kreską,a z każdym następnym dniem była coraz bardziej i bardziej widoczna.Nie zdarzyło mi się żeby nagle testy pokazywał wynik negatywny dlatego coś jest nie tak.Kup testy o największej czułości te 5 bo w aptekach zwykle sprzedają te o czułości 25 a jak się dobrze trafi to 10.Już nie pamiętam za dokłaadnie jak czułe są te tesy ale to też ważne

Gość Miecdzieckochce
We wtorek robię badania to dam znać ;)

Gość gość
Witam, niestety nie wiem jak wyniki ponieważ poszły idrazu do ginekologa. Dowiem się 5.04 na wizycie. A mam pytanie czy któraś z pań była może w ciąży przeziębiona ?

Gość gość
tak, a o co chodzi?

Gość gość
Brałyśscie może w tym czasie coś na przeziębienie ? Chodź do końca nie jestem pewna czy jestem w ciąży czy nie to w razie gdybym była wolę nie zaszkodzić dziecku i na razie nic nie biorę. Stąd moje pytanie czy któraś z was coś zażywała na przeziębienie, jak tak to co to było ?