Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panchaos

Badoo to ściema

Polecane posty

Gość panchaos

Do wszystkich użytkowników Badoo. Jakie są wasze uwagi dotyczące portalu? Przede wszystkim czy udaje Wam się w realu poprzez Badoo nawiązać trwałe, satysfakcjonujące relacje z płcią przeciwną? Dla mnie to jakaś ściema. Z jednej strony mam pełno zainteresowań i próśb o kontakt, a z drugiej strony żadna nie odpisuje. O co chodzi?!

Gość gość
pewnie jesteś brzydki jak Mój poranny klocek, frajerze a cudu szukasz

Gość panchaos
Wypraszam sobie takich chamskich uwag to po pierwsze. Przechodzac do tematu, Jak dostaje polubienia, to chyba jestem atrakcyjny co? Na tym polega absurd. Rozumiem, gdyby bylo zero odzewu i mialbym pretensje. A codziennie dostaje zainteresowania. Wiec co?

Gość gość
Ja na badoo poznałam swoje obecnego chłopaka. Jesteśmy ze soba już dłuższy czas i jak na razie jest wspaniale. Musisz trafić na odpowiednie osoby. Wkiększość dziewczyn na badoo niestety leci tylko na kase i wygląd..

Gość gość
12:57 Kasa i wygląd. Słuchaj. W internecie można być każdym - królem, bogaczem, celebrytą. Żaden problem o fotoshop czy inne cuda. Każdy/każda może być piękny/piękna i bogaty/bogata. Zweryfikować to można w realu. A problem polega na tym, że do spotkań w realu nigdy nie dochodzi!

Gość gość
Ja na badoo poznalam swojego narzeczonego, juz na pierwszym spotkaniu zaiskrzylo i tak jestesmy ze soba 2,5 roku i jest super.

Gość gość
Ja co prawda nie jestem piękny jak Ronaldo czy Brad Pit ale brzydki też nie jestem więc powinienem mieć jakieś zainteresowanie ze strony kobiet a tu zerowe zainteresowanie nawet jak sam napiszę to mogłyby coś napisać np.nie jesteś w moim typie czy coś w tym rodzaju a tu nic!

Gość panchaos
U mnie zainteresowanie jest spore, ale w postaci powiadomien i zaproszen do rozmowy cos tam ze chce mnie poznac i zebym to ja rozpoczal rozmowe. Cos mi sie wydaje ze polowa tych profili i powiadomien to serwis Badoo, roboty. Po to zeby nabijac rejestracje. :/ Kobietki, ktore macie Badoo odpisujecie jak chlopak do Was napisze?

Gość gość
To samo badoo ściemnia z powiadomieniami, dodać trzeba jeszcze boty.

Gość gość
Właśnie, że ta osoba chcę ze mną porozmawiać, tu atrakcyjna dziewczyna, ja brzydki . Oczywiście się nie pomyliłem , to Badoo robi takie sceny .

Gość Jacek41
Przecież bot do badoo jak i poradniki jak podrywać są dostępne na http://podrywaj-online.pl i działają w 100%. Są do pobrania na tej stronie, sam testowałem