Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobic z tym tortem? wstyd

Polecane posty

Gość gość

Nasz syn ma pierwsze urodziny ale mąż zamowim tylko kg tortu na 16osob w tym dzieci. Przeciez trzeba by bylo dać każdemu po 5dag,bezsensu. Dzisiaj trzeba go odebrać,jest oplacony. Nie wiem jak zrobic,żeby bylo dobrze...

Gość gość
Polecieć do marketu i kupić większy.

Gość gość
doku ze 2 opakowania ptasiego mleczka

Gość gość
kup 2 :)

Gość gość
I to cie nauczy nie wysyła męża na zakupy

Gość gość
Szkoda, że nie zadzwoniłaś do cukierni nawet wczoraj i nie poprosiłaś o zrobienie większego. Ja na 10 osób zamawiam zawsze 2,5 kg, bo my tortowi jesteśmy, nigdy nie zostaje. Jeżeli już nie uda się odkręcić tego /może jeszcze nie udekorowali/ to dokup jeszcze jeden podobny i tyle, np. węgierski albo o innym smaku. Dzieciom będzie jeden, dorosłym drugi ;-) Ja córce zamawiałam specjalnie 2 ostatnio, bo miała koleżanki i jeden był dla dzieci do pokoju, drugi na stół dorosłym.

Gość gość
a co zwalasz na męża, trzeba było mu powiedzieć jaki ten tort ma być, chłop to chłop. miała kupić tort i kupił.

Gość gość
to dopiero dziś się dowiedziałam? co zrobić? odebrać i kupić jakieś ładne duże ciasto i tort będzie tylko dodatkiem.

Gość gość
A to ciekawe,mnę w cukierni zawsze pytają na ile osób.Przyznaj sie chcialas zaoszczędzić kupiłaś kg bo myslalas ze bedzie spory kawał zobaczylas i pobladlas

Gość gość
Jeszcze go nie zobaczyłam ale jak zobaczę to z pewności zbladne :(

Gość gość
dokup jeszcze jeden tort jesli jest taka możliwość

Gość gość
Myslę, że temat zamknięty. Ile razy jeszcze można pisac, żebyś zakupila nowy tort? :)

Gość gość
a moj ostatnio kupilza duzo. robilismy urodziny tylko dla dzieci. mialam kupic 1kg. a kupil prawie 2 kg. ponad 1kgzostalo. wiec maz sam przez 3 dni go zjadl.

Gość gość
Chlop to chlop? :o i to jest dla was wytlumaczenie? Nie robcie z waszych mezow uposledzonych umyslowo :o zawsze ich tlumaczycie a prawda jest taka ze chlop olal sprawe bo mial to w d... i teraz on powinien sie martwic a nie autorka. Moj bez problemu robi zakupy i zamowienie tortu tez bym mu powiezyla bo nie wyszlam za mąź za opózniobego w rozwoju tylko NORMALNEGO FACETA.

Gość gość
Dokładnie tez mnie roz******la to tłumaczenie "chłop to chłop", okazał ignorancje i etraz sam powinien latać jak z petarda w d***e zeby o odkrecić

Gość gość
Bo wszedzie jest "chlop to chlop, moze nasrac na srodku salonu i nie wie ze to zle, bo to chlop tylko" :P Ale no skoro kobiety ich traktuja jak uposledzonych totez i oni sie tak zachowuja.

Gość gość
Ludzie tortów nie lubiaa dzici tym bardziej , ZAWSZE zostaja niezjedzone kawałki na talerzu. To raczej symbol do zdmuchania swieczek.Jesli sie da pokroic na porcje 5 dkg to ok. Dzieci wola szarlotke, placek ze śliwkami i to zjedza

Gość gość
A to lobuz z tego twojego meza , przytulam

Gość gość
To rzeczywiście mało, ale pokroić się da, i to niekoniecznie na opłatek, dokup po prostu inne ciasta a tort będzie bardziej symboliczny. I pewnie rzeczywiście ze 3-4 osoby nie będą chciały. Chociaż u nas był dobry i dzieci jadły również.